Svært gode nyheter. Finske Tommi Taimi får hele fem nye år på Vålerenga.

Gladnyhet for Vålerenga ishockey. Stjerneback Tommi Taimi (30) har signert for fem nye år på laget

– Fra første dag i Vålerenga følte jeg meg hjemme. Alle spillerne og lagledelsen behandla oss som om vi alltid hadde vært der, sier Tommi Taimi.

Publisert

Tommi Taimi kom til Vålerenga fra finsk liga i fjor høst. Backen imponerte allerede helt fra første kamp, og var en viktig brikke for Oslo-klubben frem til årets sesong ble kansellert.

– Jeg håper at jeg vil være bedre enn i fjor. Jeg kjenner laget bedre og vet hvordan vi vil spille. I fjor ble jeg kjent med systemet og hvordan vi spilte. Jeg kunne ikke komme med mitt beste, sier Tommi Taimi til TV 2.

God rollemodell

I løpet av sesongen som gikk produserte den finske backen hele 24 målpoeng over 16 kamper. Det er like mange poeng som kaptein, Tobias Lindström. Sammen toppet de to poengtavla til Vålerenga da sesongen ble avslutta. Med ti kamper mindre spilt enn de fleste andre på lista, endte han også på en 14. plass totalt i ligaen.

– Som spiller representer Tommi en teknisk, offensiv og kreativ hockey som vi gjennom sesongen fikk stor glede av. Som type er han en bra rollemodell, med gode verdier og riktig innstilling, sier sportssjef Frikk Juell, ifølge Vålerengas nettside.

– Jeg elsker Oslo

– Jeg elsker Oslo og jeg har elsket tiden min der. Vi har stor sjanse til å ta mesterskapet, sier Taimi og fortsetter:

– Jeg og familien min elsker Oslo, så det var en av de avgjørende tingene for å signere igjen. Jeg er kjempefornøyd, sier han.

Powered by Labrador CMS