Felix Myhre t.v. gratuleres av Mohammed Abu i fjor, etter at han fastsatte resultatet til 2-0 i eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Brann. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Vålerenga leier ut Felix Horn Myhre (20) til Bodø/Glimt

Vålerenga og Bodø/Glimt ble i dag enige om en leieavtale for midtbanespilleren Felix Horn Myhre. 20-åringen skal spille for Bodø-klubben i årets sesong.

Publisert

Tidligere i år endret Fotballforbundet utlånsreglene for unge spillere. Det er nå mulig å leie ut spillere mellom 18 og 22 år til andre klubber også når overgangsvinduet er stengt, og med et U20-VM i Polen i sommer, er det viktig for unggutten med spilletid.

Det håper Felix Horn Myhre han får i Bodø/Glimt.

Har kontrakt ut 2021

– Jeg gleder meg til å komme i gang i Bodø. Det blir spennende å komme inn i et nytt miljø, og jeg satser på å komme tilbake til Vålerenga som en enda bedre spiller, sier han.

Felix signerte ny avtale med Vålerenga i vinter og har kontrakt med Oslos stolthet ut 2021. Han noterte seg for tre mål på sine 19 kamper i 2018, og har fått mye skryt for utviklingen han har hatt i årets oppkjøring, ifølge Vålerenga fotball.

— Kjipt

Enkelte av fansen er ikke nødvendigvis så fornøyde med beslutningen om utleien. Som en sier det på Vålerengas Facebook-side: "Rett og slett kjipt. Hvor blir det av Deilas unggutt-satsing? Hvis vi skal Være et topp sju-lag, så kan vi like godt satse på unge talenter fra Oslo".

Powered by Labrador CMS