Fem unge fotballtalenter fra Oslo er denne uken på leir i Porsgrunn og kjemper om en mulig plass på landslaget.. F.v.: Agnes Castberg Stølan, Kjelsås, Maria Kroken, Lyn, Maia Melgård, Lyn, Erle Ødegaard Jonsson, Røa og Ella Polmar, Lyn.

Lyn stiller sterkt på talentleir for unge fotballtalenter. De drømmer om å bli framtidas fotballstjerner

Når Norges mest lovende fotballspillere i alderen 14 til 15 år samles, er tre av fem fra Oslo talenter fra Lyn.

Publisert

– Det betyr mye for meg å være på talentleir. Man lærer masse fotball og blir kjent med mange nye fra rundt om i landet. Uten tvil en motivasjonsboost, sier Maria Kroken fra Lyn.

Målvakten viste et tidlig talent, og med hardt arbeid og dedikasjon ønsker hun å konkurrere på øverste nivå.

Den store drømmen

Å spille med flagget på brystet har vært en drøm for Ella Polmar, også fra Lyn, helt siden hun begynte med fotball. Hun er klar over hvor viktig det er å prestere på arenaer som dette.

− Det betyr mye for meg, ettersom det er noe jeg har jobbet lenge for å oppnå. Jeg er veldig glad for å kunne vise meg frem på talentleir, sier Polmar.

Drømmer om å bli topp tre i verden

Maria Kroken har allerede vist seg som en spiller med flere sterke kvaliteter, blant annet med sikre pasninger, som en god skuddstopper og en tydelig lederprofil. Det kommer godt med på veien. Drømmen er å bli toppspiller i England og Spania og være blant topp tre målvakter i verden.

Kirvil Odden Sundfjord
Før Maria Kroken var Kirvil Odden Sundfjord målvakt i Lyn, men hun reiste til Italia og Sampdoria for å bli proff.

− Jeg skal fokusere på å tørre nye ting og ta til meg læring, slik at jeg kan videreutvikle meg, sier Kroken. 

Powered by Labrador CMS