Katie Stengel skal få en offensiv rolle i Vålerenga.
Katie Stengel skal få en offensiv rolle i Vålerenga.

Amerikanske Katie Stengel (29) har bundet seg til Vålerengas damelag ut 2022

– Jeg hater å tape, nesten mer enn jeg liker å vinne, så jeg skal gi alt for at Vålerenga oppnår suksess, sier den offensive midtbanespilleren.

Publisert

– Da Vålerenga kom opp som et alternativ, ble jeg blåst av banen av klubbens profesjonelle presentasjon. Jeg kjente at jeg ikke kunne vente med å kaste meg over muligheten. Jeg visste klubben var ledende i Norge, men har også høye forhåpninger om Champions League-spill, forteller Katie Stengel (29) fra Melbourne, Florida.

Katie Stengel har spilt for Houston Dash det siste året og var blant annet Elise Thorsnes sin lagvenninne i Utah Royals i 2018.

Solid rutine

Sportssjef Eli Landsem beskriver Stengel som en teknisk og energisk spiller, som kan bekle alle de offensive posisjonene.

– Med Katie på plass får vi en offensiv spillertype med solid rutine. Hun gir oss flere strenger å spille på. Med spill på det høyeste nivået i USA, er vi trygge på at hun vil forsterke laget utover sesongen, sier hun på Vålerenga hjemmeside.

– Hater å tape

Stengel selv beskriver seg som en spiller som mildt sagt hater å tape.

– Jeg liker å ha ballen i beina, spille på få touch og gjøre det tøft for motstanderne i deres egen boks. I tillegg hater jeg å tape nesten mer enn jeg liker å vinne, så jeg skal gi alt for at laget skal oppnå suksess.

Holm trekker frem seriemesterskapet med Bayern München i 2015 som det største hun har opplevd i karrieren, hittil.

Powered by Labrador CMS