Politimann fikk brudd i kraniet og hodeskade etter å ha blitt slått i hodet med stein: – Fremstår uprovosert

En politimann ble kjørt til sykehus etter å ha blitt slått i hodet på jobb natt til lørdag. En annen polititjenesteperson endte på legevakten. 

Publisert

Like før klokken 02.30 informerte Oslo-politiets operasjonssentral om at politiet hadde pågrepet en person mistenkt for vold mot polititjenesteperson.

– En politimann ble utsatt for vold i forbindelse med kontroll av en person i området Skippergata, opplyser operasjonsleder Øyvind Hammervold i Oslo politidistrikt.

Annen til legevakt

– Han skal ha blitt slått i hodet med en gjenstand. Fornærmede kjøres til sykehus for undersøkelser. Per nå er skadegrad ukjent, fortsetter operasjonslederen.

– Det fremstår som om dette er en uprovosert voldshandling, da dette skjedde i forbindelse med kontroll av en person. I tillegg til den ene som ble kjørt til sykehus, ble en annen polititjenesteperson kjørt legevakt med skade i en hånd, utdyper Hammervold. 

Stein beslaglagt 

– Hva som er grunnen til hendelsen, er per nå ukjent, og saken etterforskes videre. Politiet har tatt beslag i en stein, som trolig er brukt i forbindelse med voldssaken, avslutter operasjonslederen.

Idet klokken nærmer seg 09.00 lørdag morgen melder politiet at politimannen har fått påvist brudd i kraniet med blødning. Vedkommende har fått en hodeskade og får behandling på sykehus.

Saken blir etterforsket, og de pågrepne skal avhøres så raskt som mulig, ifølge politiet.

Powered by Labrador CMS