Mannen i 60-årene tegnet med sprittusj på bankens vindu etter å ha blitt bedt om å sprite hendene for å slippe inn.

Mann nektet å sprite hendene i bank på Karl Johan. Gikk løs på vinduene med sprittusj

Mannen i begynnelsen av 60-årene ble så sint da DNB på Karl Johans gate ikke ville slippe ham inn før hendene var spritet at han brukte sprittusj til å tegne på bankens vinduer. Da politiet ankom ble mannen enda sintere.

Publisert

Rett før klokken 13 mandag sto mannen i kø for å komme inn til DNBs filial på Karl Johans gate. Men da det var hans tur til å slippe inn nektet han å sprite hendene. Dermed fikk han beskjed om at han ikke fikk komme inn.

— Mannen var ikke interessert i å sprite hendene sine. I stedet gikk han ut og tegnet med sprittusj på bankens vinduer, fortelle politiets operasjonsleder Marita Aune til VårtOslo.

Gikk løs på politifolkene

Da mannen i begynnelsen av 60-årene begikk skadeverk på bankens vinduer ble politiet tilkalt. Men heller ikke da roet mannen seg, som gikk til angrep på politifolkene.

— Han nektet å oppgi personalia og satte seg opp mot patruljen som kom til stedet. Det endte med at mannen ble lagt i bakken og pågrepet, sier Aune.

— Han anmeldes for skadeverk og for å hindre politiets arbeid. Så blir det opp til politijurist å avgjøre hva som eventuelt blir reaksjonen, sier operasjonslederen.

Powered by Labrador CMS