Det ble skutt mot et hus og en bil i villaveien Rosendalsveien på Nordstrand tirsdag kveld. To personer er pågrepet.

Utelukker ikke flere pågripelser etter skudd mot bolig i villavei

En aksjon i Vestfossen ledet til pågripelse av de to siktede etter skyting mot en bolig og en bil på Nordstrand. Det kan bli flere pågripelser, ifølge politiet.

Publisert

«Etterforskningen pågår videre. Vi utelukker ikke at det kan bli flere pågripelser», melder Oslo politidistrikt i en pressemelding torsdag formiddag i kjølvannet av at det tirsdag kveld ble skutt mot en bolig og en bil i Rosendalsveien, en rolig villavei på Nordstrand.

Ikke konkludert

Til Dagbladet tidligere samme dag uttalte politiinspektør, Grete Lien Metlid, i Oslo politidistrikt på sin side at de trodde at de hadde tatt dem som var på åstedet og sa samtidig at politiet så på om skytingen kunne være knyttet til en langvarig konflikt.

– Dette kan være knyttet til både enkeltaktører, men også til gjeng og miljøer. Vi må være litt tilbakeholdne, og vi har ikke konkludert, sier Metlid til NRK.

I pressemeldingen bekrefter Oslo politidistrikt at en politiaksjon som fant sted i nabofylket, i Vestfossen i Viken, som ligger innunder Sør-Øst politidistrikt, gjaldt pågripelse av de to som så langt er siktet i saken.

Nekter for å ha noe med skytingen å gjøre

Oslo politidistrikt melder videre at de planlegger å gjennomføre avhør av de pågrepne torsdag. Etter avhørene vil det bli tatt stilling til fremstilling for fengsling. Dette skjer først på fredag.

«Det er avklart at en av de siktede ønsker Daniel Storvik som sin forsvarer. Det er foreløpig ikke avklart forsvarervalg for den andre siktede», opplyser politiet.

Til VG sier Storvik at hans klient, som er siktet for ulovlig befatning med skytevåpen og for å ha skutt eller medvirket til det, har forklart seg for politiet.

– Han har gitt en forklaring om at han ikke har noe med dette å gjøre, sier Storrvik.

Powered by Labrador CMS