Det var ved Grorud senter hendelsen fant sted.

Fant stor kjøkkenkniv på mann som utagerte, skrek og dyttet andre på kjøpesenter

Politiet måtte ta kontroll på en utagerende mann på kjøpesenter og fant kjøkkenkniv ved visitasjon av mannen, som tydelig motsatte seg kontakten med politiet med spark, slag og spytting.

Publisert

Oslo-politiet meldte i en oppdatering like før klokken 14.00 at de hadde kontroll på «en utagerende kar som bråkte og generelt skapte uro» inne på Grorud senter.

Ved visitasjon av mannen fant politiet en stor kjøkkenkniv på innsiden av jakka hans.

– Vi har ikke opplysninger om at mannen har brukt kniven til å true med, men vekter opplyste at mannen skrek og at han hadde dyttet til andre på senteret, sa operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt.

Operasjonslederen opplyste  at det var vekteren på senteret som meldte ifra om hendelsen til politiet oss. Han ringte klokken 13.28.

Politiet fant denne kjøkkenkniven på innsiden av jakka til mannen.

Politiet jobbet med å avklare hva som skulle skje videre med mannen. I en oppdatering noe etter klokken 14.30, kunne de opplyse at den mistenkte slo seg vrang, sparket og slo etter patruljen, samt spyttet på en annen. 

Ifølge politiet traff spyttet uniformen, og ingen tjenestepersoner ble skadd i forbindelse med hendelsen. Den mistenkte ble kjørt til arresten.

Tips oss:

Har du tips, bilder eller video?

Kontakt oss på tips@vartoslo.no.

Bidrag som brukes belønnes med Flax-lodd.

Powered by Labrador CMS