Charlotte Steine håper noen kan sette henne på sporet av poseeieren, slik at kort og gaver havner hos den de var tiltenkt.

Charlotte (36) fant pose med gaver: – Hadde blitt kjempelei meg hvis det var meg

Da Charlotte Steine gikk av bussen etter nattevakt, la hun raskt merke til en gjenglemt pose. Nå leter hun intenst etter eieren.

Publisert

Det var lørdag formiddag 36-åringen gikk av bussen på Carl Berner for å bytte buss på vei videre hjemover mot Torshov etter en 13 timers nattevakt.

– Jeg tenkte det var rart at det sto en pose forlatt på benken og gikk bort for å titte etter hva som var i den, forklarer Charlotte Steine.

Der lå to pent innpakkede gaver, et kort skrevet med sirlig, pen løkkeskrift og noe innpakket i aluminiumsfolie, som viste seg å være et lite kakelys da hun pakket opp folien for å se om dette var noe som kunne sette henne på sporet av eieren.

Det var denne posen som sto gjenglemt på busstoppet på Carl Berner.

Til «Kjæreste mammaen min»

– Kortet er skrevet til «Kjæreste mammaen min» og er underskrevet med «Varme klemmer fra S.», så det er ikke noe navn å finne heller. Det er datert i dag, så posen må være nylig gjenglemt. Om det er avsender eller mottaker som har glemt posen, blir jo bare gjetting, men gavene er i alle fall innpakket og kakelyset ikke brukt, forteller finneren, som nå ber om hjelp for at posen skal havne på rett sted.

– Jeg ble stående på bussholdeplassen lenge før jeg dro videre i håp om at posens eier skulle komme tilbake, men jeg kunne ikke bli der i evigheter. Da tenkte jeg det var bedre at jeg tok med meg posen hjem heller enn å la den stå, for jeg frykter at den fort hadde blitt stjålet da, fortsetter hun.

– Skal finne eieren uansett

Charlotte føler med vedkommende som har glemt posen på busstoppet.

– Jeg er så utrolig glad i mammaen min selv; jeg hadde blitt kjempelei meg hvis det var meg dette skjedde med. Jeg vet også hvor stresset jeg hadde blitt i en slik sitasjon, sier hun.

– Jeg har forsøkt å dele i noen Facebook-grupper selv, men har ikke fått napp ennå, fortsetter Torshov-beboeren, som nå håper at VårtOslos lesere kan lede henne frem til rett eier.

– Jeg skal finne eieren på et vis uansett – det må jeg bare. Disse gavene skal frem til rett mottaker, avslutter hun håpefullt.

Powered by Labrador CMS