Ola Kamara returnerer til norsk fotball.

– Da jeg var ung sneik vi oss inn på stadion og så Super-Musa og gjengen vinne matcher

Vålerenga har hentet hjem Oslo-gutten Ola Kamara, som har signert avtale ut sesongen. – Det føles veldig godt å være hjemme, fastslår 34-åringen.

Publisert

Ola Kamara kommer fra den svenske toppklubben Häcken. Her til lands har han foruten en annen Oslo-klubb, Frigg, bakgrunn fra Stabæk, Hønefoss, Strømsgodset og Molde. I tillegg har han hele åtte utenlandsopphold bak seg.

Onsdag morgen besto han den medisinske testen og var klar for sin første økt med Vålerenga samme formiddag.

– Det føles veldig godt å være hjemme. Jeg er oppvokst på Bislett og da jeg var ung sneik vi oss inn på stadion og så Super-Musa og gjengen vinne matcher, forteller Kamara til sin nye klubb.

– Litt rart

Om å ikle seg blå trøye, sier han følgende:

– Det føltes veldig godt, så føltes det litt rart ut da jeg så i speilet. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med den og spille foran Østblokka og score mål.

Kamara betegner seg selv som revansjesugen før avspark for sesongen med Vålerenga i 1. divisjon.

– Jeg føler meg veldig bra, så hadde jeg et år som ikke var som jeg ville i fjor, så da kommer jeg hjem og har lyst til å spille foran familie og venner og vise den beste versjonen av meg selv.

– Ekstremt motivert

Kamara forteller videre at han er klar for å ta Vålerenga til Eliteserien igjen og har tro på at han kan være med på å bygge laget i prosessen.

– Det aller viktigste er at Ola er ekstremt motivert. Da vi snakket med ham, var han klar på at han hadde utrolig lyst å komme til Vålerenga, og han har veldig lyst til å vise at han duger. Han har lyst til å vise det på norsk jord, og han har lyst til å vise det for nettopp Vålerenga, uttaler Vålerengas hovedtrener Geir Bakke.

– Ung stall

– Vi har en ekstremt ung stall med en snittalder på drøyt 22 år, og vi ønsket en erfaren spiller som står for en god treningskultur. I tillegg til at han skal levere for oss, vil han også fungere som en mentor for de unge spissene våre, heter det i en kommentar fra sportssjef Joacim Jonsson i Vålerenga.

– Vi begynner å nærme oss en fulltallig tropp, men vi vil bruke de siste elleve dagene for å se om det er noe mer som må gjøres. Vi er svært fornøyde med dagens stall, men i en lang sesong trenger man mange spillere, legger han til.





Powered by Labrador CMS