Oslo-mannen Daniel Sørli er gründeren bak Dr. Dropin. Nå utvider han legetjenesten ytterligere med en ny, stor klinikk i Oscars gate.

Gründerlegen Daniel Sørli åpner sin hittil største Dr. Dropin-klinikk i Oscars gate

Siden 2017 har gründerlegen Daniel Sørli åpnet 15 Dr. Dropin-klinikker. Nå åpnes den hittil største i Oscars gate, som blir en milepæl i klinikkens historie. — Vi samler hele spekteret - fra vanlige leger til gynekolog, jordmor, hudleger, psykologer og fysioterapeuter, sier Sørli.

Publisert

På bare noen få år har Dr. Dropin vokst fra ett legekontor i Bogstadveien til å bli et lite imperium.

Bak selskapet står Daniel Sørli, vokst opp på Bestum med medisinutdanning fra Universitetet i Oslo.

— Pasienter som ikke vil vente hos legevakten

Prisen for en konsultasjon hos en Dr. Dropin-lege er 695 kroner, og prisen er fast uavhengig av hva du trenger hjelp til. Booking skjer digitalt.

— De som kommer til oss er typisk de som ikke vil vente på legevakten eller vente på time hos fastlegen, sier Sørli.

— I tillegg hjelper vi mange innflyttere, studenter og turister. Målet har hele tiden vært å tilby flinke leger med god tilgjengelighet til en overkommelig pris, sier legegründeren.

Etter oppstarten for fem år siden har Dr. Dropin utvidet fra allmennmedisin til flere spesialistgrener som gynekologi, barn og hud.

Dr. Dropin er egentlig historien om en eventyrlig vekst for en Oslo-bedrift. Her fra klinikken i Dronning Eufemias gate.

I tillegg har selskapet ansatt psykologer, fysioterapeuter, kiropraktorer og en fullverdig bedriftshelsetjeneste.

Gir online-tilbud til pasientene

— Vi ser at pasientene våre ønsker et bredere helsetilbud. Kapasiteten hos det offentlige er presset på stort sett alle fronter, og vi tilbyr et alternativ til dem som ønsker det, mener han.

— Vi ser også at mange pasienter ønsker et godt digitalt tilbud, derfor har vi bygget opp bilde, video og resepttjeneste online, sier Sørli.

Med den nye klinikken i Oscars gate samler han ikke bare ulike medisinske tjenester. Her blir det i tillegg fysioterapi og psykolog.

— Åpningen i Oscars gate er en milepæl, sier Daniel Sørli.

Gründerlegen har også erfaring med å jobbe på både offentlig og privat legevakt. På fem år har Oslo-selskapet hans hatt eventyrlig vekst.

Dr. Dropin har gått fra én ansatt, Daniel Sørli med en legeklinikk, til over 300 ansatte fordelt på nesten 30 klinikker.

— Målet er å vokse - også i utlandet

— Jeg husker fortsatt de første konsultasjonene jeg utførte i Bogstadveien. Det var ingen som hadde hørt om oss, og vi startet på null, forteller han.

— Faktisk var det flere som kom innom og ville ha mobiltelefonen fikset de første dagene, sier han og ler.

— Nå har vi kommet et stykke på vei, men er langt fra fornøyde, sier legen.

Sørli forteller at målet er å vokse videre, både i Norge og utlandet. Legen tror at etterspørselen etter fysiske og digitale helsetjenester vil øke ytterligere med en aldrende befolkning.

— Vi begynner å få til et bra tilbud i Oslo, men målet er å gjøre Dr.Dropin til en norsk eksportartikkel. Dette året vil vi derfor satse videre utenfor Norges grenser, primært i Storbritannia, Sverige og Sveits, sier han.

Powered by Labrador CMS