På E6 ved avkjøring til Karihaugen smalt en bil inn i Vegtraffikksentralens bil søndag formiddag. Illustrasjonsfoto: Google maps
På E6 ved avkjøring til Karihaugen smalt en bil inn i Vegtraffikksentralens bil søndag formiddag.

Advarer mot underkjølt regn og glatte veier. Førte til kollisjon på E6 ved Karihaugen

Vegtrafikksentralens bil skiltet omkjøring på E6, men en bilist ikke oppfattet skiltingen før det var for sent på det glatte føret. Dermed smalt bilen inn i den såkalte putebilen med omkjøringsskilt.

Publisert

Både Vegtrafikksentralen (VTS) og politiet advarer om stedvis glatt føre etter at mindre mengde nedbør ga underkjølt regn flere steder i og rundt Oslo.

Ved avkjøring til Karihaugen på E6 sto en bil søndag formiddag ved høyre felt, og Vegtrafikksentralens putebil var på stedet med omkjøringsskilt.

- Varslet omkjøring godt

- Den første bilen har nok hatt en singleulykke og sto derfor på siden i høyre felt. VTS hadde en såkalt putebil på stedet og varslet omkjøring godt, forteller politiets operasjonsleder Guro Sandnes.

- Likevel kommer det en ny ulykke ved at en personbil kolliderer inn i putebilen. Men det er ikke noen personskade, sier operasjonslederen.

Salting foran trikken i Bogstadveien søndag formiddag. Foto: Ingri Valen Egeland
Salting foran trikken i Bogstadveien søndag formiddag.

I Oslo sentrum var det stedvis glatt og gater ble saltet.

- Grunnet regn, yr og minusgrader flere steder i Innlandet, Akershus og Oslo kan det stedvis være glatte veier, skriver Vegtrafikksentralen på X/Twitter.

- Entreprenører er kalt ut for å gjøre tiltak, kjør forsiktig, anmodet Vegtrafikksentralen.

Powered by Labrador CMS