Politiet forteller trisdag at den knivskadde mannen var bevisst og blødde da de kom i kontakt med ham ved Vaterlandsparken.
Politiet forteller trisdag at den knivskadde mannen var bevisst og blødde da de kom i kontakt med ham ved Vaterlandsparken.

Mann alvorlig skadd etter knivstikking ved Vaterlandsparken. Var bevisst da han ble fraktet til sykehus

En mann er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket ved Vaterlandsparken i kveld. — Vi snakker med flere vitner på stedet, opplyser politiet.

Publisert

Politiet mottok melding om hendelsen klokken 21.34.

— Fornærmede er kjørt til sykehus av ambulansen. Han var bevisst og blødde da politiet kom i kontakt med ham, skriver Oslo-politiet på Twitter.

— Snakket litt før han ble kjørt til sykehus

Det var en person som ble vitne til knivstikkingen, som ringte politiet, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til VG.

— Det ble satt i gang livreddende førstehjelp. Han var bevisst, og vi fikk snakket litt med ham før han ble kjørt til sykehus. Vi jobber med beskrivelse av én eller flere andre, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB.

Mannen blir beskrevet som alvorlig til kritisk skadd, men skadene skal ikke være livstruende, opplyser politiet.

Skal sjekke overvåkingskameraer

Politiet jobber med å samle informasjon og har avhørt flere vitner som var i området.

Politiet har sperret av fortauet mot Vaterlandsparken tirsdag kveld.
Politiet har sperret av fortauet mot Vaterlandsparken tirsdag kveld.

— Dette er også et område hvor det finnes mange overvåkingskameraer, som det kan være nyttig å se på, sier Hekkelstrand.

Ingen personer er hittil pågrepet, opplyser han videre. Vaterlandsparken ligger ved Akerselva like ved Oslo Spektrum.

Flere voldshendelser skaper bekymring

Mandag ble to menn knivstukket på Furuset i Oslo, og begge to er siktet i saken.

Grete Lien Metlid, som leder etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt, sa til TV 2 tidligere tirsdag at det bekymringsfullt at det har skjedd flere alvorlige voldshendelser i Oslo på kort tid.

— Vi har forståelse for at dette er skremmende for folk i byen. Det er for tidlig å trekke konklusjoner, men vi er nok nå inne i en mer urolig periode når det gjelder konfliktlinjer i politidistriktet. Det har høyeste prioritet, og vi jobber forebyggende for unngå at dette ikke eskalerer, sa hun til TV 2.

— Om dette skyldes et generelt høyt konfliktnivå nå eller om det er innenfor det vi av og til ser av variasjoner, må vi komme tilbake til.

Powered by Labrador CMS