Tre mørkkledde gutter ble sett løpende vekk fra området.

Politiet utelukker ikke at bilbrann på Oppsal var påtent

Ingen er pågrepet etter en bilbrann på Oppsal natt til mandag. Politiet søkte uten resultat etter tre gutter som ble sett i nærheten av brannen.

Publisert

Politiet sier det er for tidlig å si om brannen i en varebil var påtent, men at de ikke kan utelukke det. Tre mørkkledde gutter ble sett løpende fra området ved bilen, og politiet søkte etter disse med helikopter og hundepatrulje uten å finne dem.

– Vi vil ha kontakt med de tre for å høre hva de vet om brannen, om de har kjennskap til den eller er vitner til den, sa operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo-politiet til NTB i 2-tiden natt til mandag.

Tre biler brent

Brannen nær Skøyenåsen skole ble meldt klokken 1.40. Den ene bilen har brannskader, mens to andre biler har fått smelteskader, opplyser politiet.

– Vi må finne ut når bilen sist var i bruk for å avklare om den kan ha blitt påtent, men det er ikke ofte biler antenner av seg selv, sier Sandnes mandag morgen.

Hun legger til at ingen er pågrepet, og at saken etterforskes videre.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS