Posthuset (t.v.) ligger ved Oslo S med det noen meter høyere nabobygget Oslo Plaza ved sin side.

Disse flytter inn i et av landets høyeste bygg: – Har alt

Med 200 ansatte inntar selskapet 4000 kvadratmeter i Norges høyeste kontorbygg.

Publisert

Posthuset, ofte omtalt som Postgirobygget, ruver 108 meter over bakken på Vaterland og er en av de høyeste bygningene her til lands.

Nabobygget, Oslo Plaza, som huser et hotell, er et av de få norske høyhusene som er høyere med sine 117 meter.

Ingen kontorbygg i Norge er på sin side høyere enn Posthuset per i dag. Nå flytter nye leietakere snart inn i bygningen.

Tiårskontrakt

Foruten Posten Norge og IT-konsultselskapet Sopra Steria, holder blant andre eiendomsselskapet Entra, som kjøpte bygget av Posten Norge for 530 millioner kroner tidlig på 2000-tallet, til i høyhuset i Biskop Gunnerus’ gate 14.

Eiendomsselskapet har nå inngått leieavtale med selskapet BankID BankAxept. Avtalen omfatter leie av 4000 kvadratmeter over en tiårsperiode.

Med sine rundt 200 ansatte, tar leverandøren innen betaling, identifisering og kundekontroll som drifter og utvikler noen av de mest brukte tjenestene innen kortbetaling, sikker ID og signering i Norden plass i Posthuset i løpet av desember 2024.

– Viktig for oss

– Det var viktig for oss å være ved et kollektivknutepunkt, samtidig som vi ønsket kort avstand til våre samarbeidspartnere. Posthuset har alt dette, og vi ser frem til å flytte inn i moderne og fleksible lokaler, sier Øyvind Westby Brekke, daglig leder i BankID BankAxept i en pressemelding.

– Vi er glade for den tilliten BankID BankkAxept viser oss gjennom å inngå en langsiktig avtale og håper og tror de vil finne seg godt til rette hos oss, uttaler Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.

– Posthuset ligger ved Norges største kommunikasjonsknutepunkt, og fra kontorlokalene er det fantastisk utsikt over Oslo, fastslår Hoff, som blant annet kan friste med takterrasse med fri tilgang for det 108 meter høye byggets leietakere.



Powered by Labrador CMS