Oslo 20230521. Innsatsleder Svend Bjelland snakker med pressen etter en mann er funnet med blødende skader i en leilighet på Grünerløkka i Oslo. Politiet har kontroll på en kvinne som var i leiligheten.Foto: Lise Åserud / NTB
Politiets innsatsleder Svend Bjelland snakker med pressen.

Kvinne siktet for å ha drept mann på Grünerløkka. Politiet har en formening om hendelsesforløpet

En kvinne i 30-årene er siktet for drap etter at en mann i 20-årene døde etter å ha blitt påført skader i et leilighetsbygg i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka.

Publisert

– Det er gjennomført flere vitneavhør, og kriminalteknikere har gjort flere undersøkelser, sier kriminalleder i Oslo politidistrikt, Stian Holm.

Mandag morgen opplyser politiet at de har en formening om hendelsesforløpet. Holm vil ikke gå nærmere inn på hva politiet mener har skjedd.

– Det er fremdeles personer vi ikke har avhørt som vi mener kan sitte på informasjon som er interessant for politiet.

Funnet blødende

Politiet ble varslet om hendelsen klokken 17.30 søndag. Mannen ble funnet av politiet med blødende skader, og det ble foretatt livreddende førstehjelp av nødetatene på stedet, men livet sto ikke til å redde.

En kvinne i 30-årene befant seg også i leiligheten da nødetatene ankom adressen på Grünerløkka. Hun ble pågrepet på stedet, ifølge politiets innsatsleder Svend Bjelland.

Oslo 20230521. Krimteknikere etter en mann er funnet med blødende skader i en leilighet på Grünerløkka. Politiet har kontroll på en kvinne som var i leiligheten.
Krimteknikere etterforsker hva som skjedde etter at en mann ble funnet med blødende skader i en leilighet på Grünerløkka.

Kvinnen i 30-årene er siktet for drap. Til NRK sier Bjelland at det er en form for relasjon mellom de to.

Helsevesenet meldte fra

Det ble gjennomført innledende avhør av siktede i natt. På dette stadiet av etterforskningen kommer vi ikke til å gå i detalj på hva hun har forklart, men kan informere om at hun knytter seg til hendelsen, melder Anne Alræk Solem, leder Etterforskningsseksjon drap.

Politiadvokat Ida Fengsrud har besluttet å fremstille siktede for fengsling i dag.

Ifølge Myhre var det helsevesenet som meldte fra om den skadde mannen. Hun vil ikke si hvem som hadde ringt ambulansen.

Powered by Labrador CMS