— I påtalemyndigheten møter vi daglig de utfordringene samfunnet vårt står overfor, sier politiadvokat og gjenvalgt leder av Oslo Frp, Andreas Meeg-Bentzen.
— I påtalemyndigheten møter vi daglig de utfordringene samfunnet vårt står overfor, sier politiadvokat og gjenvalgt leder av Oslo Frp, Andreas Meeg-Bentzen.

Politiadvokat Andreas Meeg-Bentzen (44) enstemmig gjenvalgt som leder av Oslo Frp

Oslo Fremskrittspartis årsmøte har enstemmig gjenvalgt politiadvokat Andreas Meeg-Bentzen som fylkesleder. — I påtalemyndigheten møter jeg daglig de utfordringene samfunnet vårt står overfor, sier 44-åringen.

Publisert

For to år siden tapte Andreas Meeg-Bentzen kampen om ledervervet i Oslo Frp til Geir Ugland Jacobsen.

Men under ett år senere ble Ugland Jacobsen ekskludert fra Frp, og partiveteranen Peter N. Myhre overtok som midlertidig fylkesleder. Myhre overlot etter hvert stafettpinnen til Meeg-Bentzen.

— Møter daglig utfordringene i samfunnet

Maria Zähler (29) ble enstemmig valgt til ny nestleder i Oslo Frp i helgen. Hun overtar etter Karin Woldseth.

Andreas Meeg-Bentzen har som politiker ikke uventet profilert seg på kriminalitetsbekjempelse.

Men han har også en bakgrunn som privatpraktiserende advokat.

— Har din jobb som politiadvokat påvirket ditt politiske syn? Opplever og ser du ting i din jobbhverdag som gjør at du mener Frps politikk er viktig?

— Ja, overgangen min fra privatpraktiserende advokatvirksomhet til påtalemyndigheten var på mange måter en øyeåpner. I påtalemyndigheten møter vi daglig de utfordringene samfunnet vårt står overfor, sa politiadvokaten til VårtOslo i 2020.

— Men i stedet for å resignere over samfunnsutviklingen inspireres jeg til å brette opp ermene og bidra til å gjøre en endring for Oslo, sa Meeg-Bentzen.

Powered by Labrador CMS