Syklist til sykehus med hodeskader etter kollisjon med fotgjenger

Et sammenstøt mellom syklist og fotgjenger, endte tirsdag morgen med at førstnevnte ble kjørt til sykeshus.

Publisert

Det var like før klokken 09.00 Oslo politidistrikt meldte at politiet var på plass sammen med ambulanse ved Holmendammen etter melding fra AMK om at en syklist hadde kollidert med en fotgjenger.

– Syklisten er beskrevet som skadet med hodeskader, men ukjent skadeomfang inntil videre. Vi har ikke fått beskjed om at det er kritiske skader, opplyste operasjonsleder Rune Hekkelstrand, som la til at det var i Holmenkollveien ulykken hadde skjedd.

Begge de involverte fikk behandling av ambulanse mens politiet snakket med vitner for å danne seg et bilde av hendelsesforløpet. 

Politiet kunne etter hvert melde at vitner hadde forklart at syklisten hadde kjørt på fotgjengeren idet sistnevnte gikk av bussen på holdeplassen. Fotgjengeren ble ikke skadet, mens syklisten skulle kjøres til legevakt med skader i hode og overkropp.

– Oppdatering på syklisten er at han blir kjørt til sykehus for akuttbehandling, oppsummerte operasjonslederen noe senere. Han hadde imidlertid ikke ytterligere detaljer om skadeomfanget utover dette. Politiet oppretter sak på forholdet.

Like etter klokken 10.00 presiserer politiet at syklisten som ble kjørt til sykehus med skader i hodet og overkroppen, brukte hjelm under kollisjonen.

Powered by Labrador CMS