Mann funnet utendørs utsatt for vold på Torshov: – Vi utelukker ikke flere pågripelser

En mann ble sent onsdag kveld sendt til sykehus etter å ha blitt utsatt for vold. To menn er pågrepet, men politiet utelukker ikke flere pågripelser.

Publisert

– Vi er med flere patruljer og innsatsleder i området på Torshov, opplyste Guro Sandnes i Oslo politidistrikt noe etter klokken 23.30. 

Politiet var da på plass i området rundt Lilleborg.

– Dette etter en melding om at en person skal være utsatt for vold. Ambulansen er på stedet og ivaretar fornærmede, som er en mann. Han er bevisst, men skadet, fortsatte hun.

Meldingen kom inn til politiet klokken 23.27.

En time senere opplyste politiet at fornærmede var kjørt til sykehus med uklart skadeomfang. Politiet jobbet da med å hente inn vitneopplysninger samt innhenting av video.

Funnet utendørs

– Siste om fornærmedes status er at han er skadet, men ved bevissthet. Han er ikke ansett som kritisk skadet. Vi ønsker ikke å opplyse noe mer rundt hva slags skader han har, og ikke hvor på kroppen. Dette på grunn av hensyn til etterforskningen, opplyste operasjonsleder Sandnes. 

– Vi har utført åstedsundersøkelse utendørs der fornærmede ble funnet. Disse undersøkelsene er avsluttet. Gjennom natten har politiet gjennomført flere pågripelser, og hittil er to personer pågrepet og mistenkt for grov kroppsskade og/eller medvirkning, fortsatte operasjonslederen.

Relasjon til hverandre

De pågrepne var da ennå ikke avhørt. 

– Vi utelukker ikke flere pågripelser, understreket Sandnes. 

Hun kunne samtidig bekrefte at de pågrepne har en relasjon til hverandre.

– Politiet mener det er brukt en gjenstand til voldsutøvelsen, men hvilken går vi ikke ut med nå. Vi har gjort beslag i saken, men kan ikke kommentere dette mer detaljert per nå, avsluttet hun. 

Både fornærmede og de pågrepne er menn over 18 år.Powered by Labrador CMS