DEBATT

Valle Hovin isstadion – byens nye sosiale samlingssted til glede for alle, ikke bare et lite knippe aktive skøyteløpere i ASK, påpeker Henning Hagelund i Interesseorganisasjonen for Valle Hovin.
Valle Hovin isstadion – byens nye sosiale samlingssted til glede for alle, ikke bare et lite knippe aktive skøyteløpere i ASK, påpeker Henning Hagelund i Interesseorganisasjonen for Valle Hovin.

– Kupper'n – Valle Hovin kommer til å kry av folk!

– At Nordre Åsen ikke blir kunstisbane skjønner jeg noen blir skuffet over, men her må vel Skeid selv ta mye av skylden som ønsker helårs fotballbane. Å bruke skuffelsen over dette til å slakte Valle Hovin stadion, blir derimot å skyte seg selv i foten.

Publisert

Jeg leser debattinnlegget hvor det hevdes at Valle Hovin vil forbli tom og blir litt forundret. 

At byen ikke lengre har en rekke isflater til fri benyttelse, er selvfølgelig synd. Det må delvis milde vintre og delvis ønske om helårsfotball, i kombinasjon med at brannvesenet ikke lengre får lov å sprøyte banene, ta noe av skylden for. 

Vil være åpen for alle

At Nordre Åsen ikke blir kunstisbane skjønner jeg noen blir skuffet over, men her må vel Skeid selv ta mye av skylden som ønsker helårs fotballbane. 

Å bruke skuffelsen over dette til å slakte Valle Hovin stadion, blir derimot å skyte seg selv i foten. 

Valle Hovin stadion vil ha gratis inngang 95 prosent av oppetiden, som stort sett er frem til klokken 22.00 hver ukedag og fra 10.00 til 17.00 i helgene. 

Her kan hvem som helst komme å tumle rundt på en stor, preparert isflate gratis. 

150.000 bor i gangavstand fra banen og vil kunne glede seg over dette flotte anlegget, et samlingssted for hele familien. 

Skøyteskole og sosialt samlingssted

Det blir skøyteskole for både barn og voksne, et opplegg som gjennom årene har gitt Oslo flere løpere av topp internasjonal klasse. 

Et sosialt samlingssted for pensjonister som elsker å rusle rundt på skøyter og avslutte med en vørterøl og gode samtaler. 

Med en hall vil man få de samme mulighetene, men over en lengre periode av året og med væruavhengige forhold. Med solceller på taket vil også driftskostnadene senkes betraktelig dersom man ser energiregnskapet over hele året. 

Valle Hovin isstadion – byens nye sosiale samlingssted til glede for alle, ikke bare et lite knippe aktive skøyteløpere i ASK. Kupper'n – Valle Hovin kommer til å kry av folk!

Powered by Labrador CMS