Brann-supportere med bluss på tribunen. Et tosifret antall bluss ble også kastet inn på banen. Foto: André Kjernsli

Brann-supporter fikk brannskade fra bluss under kampen mot Vålerenga

En supporter fra Brann måtte behandles for brannskader etter kontakt med bluss på tribunen under kampen mot Vålerenga på Intility arena søndag.

Publisert

 I tillegg skal en supporter fra Stabæk ha fått brannskader, bekrefter NFF, Brann Bataljonen og Stabæk Support. Ingen av de to skal være alvorlig skadd.

— Jeg kan bekrefte at det er rapportert til oss, sier konkurransedirektør i NFF Nils Fisketjønn til Aftenposten.

Det var i kampene Vålerenga-Brann og Ranheim-Stabæk at det forekom bluss på bortetribunene som NFF ikke hadde gitt dispensasjon for.

— Bluss er fascinerende

VIF-trener Ronny Deila mener NFF og supporterne må snakke sammen etter at det søndag igjen ble kastet bluss ut på banen i eliteserien i fotball.

– Jeg håper at NFF og disse supporterne begynner å organisere. Uten kommunikasjon blir det større avstand, og da skjer det mer. Dette må løses ved rota, sier Deila til NTB etter at en rekke bluss ble kastet ut på banen i søndagens eliteserieoppgjør mellom Vålerenga og Brann.

Kampen mellom VIF og Brann ble stoppet i cirka fire minutter mens banen ble ryddet. Foto: André Kjernsli

Etter en drøy halvtime kastet Brann-supportere bluss ut på banen, og Vålerenga-svingen svarte med å tenne på et Brann-flagg. Kampen ble stoppet i cirka fire minutter mens banen ble ryddet.

– 99,9 prosent av dem som var på stadion gjorde en bra jobb, også er det noe som skjer. Det viktigste er at det er trygt her, og det synes jeg det er, sier Deila.

– Gitt at det er trygt, er det positivt?

– Ja, det er det. Det er fascinerende, det er ikke tvil om det.

Powered by Labrador CMS