Fotgjengere påkjørt i fotgjengerfelt flere steder onsdag ettermiddag

Med kort tids mellomrom kom meldingene om ulykker i fotgjengerfelt. Begge fotgjengerne måtte få helsehjelp.

Publisert

Like etter klokken 16.00 ble det meldt at Oslo-politiet akkurat var kommet til stedet på Prinsdal etter melding om ulykke mellom bil og fotgjenger i Nedre Prinsdalsvei.

Fotgjengeren var lettere skadet etter sammenstøtet og fikk behandling av ambulanse. Ulykken skal ha skjedd i et fotgjengerfelt, ifølge politiet.

Fratatt førerkort

Få minutter senere meldte politi og ambulanse at de var på vei til Storokrysset etter ulykke mellom bil og fotgjenger også der. Vegtrafikksentralen øst meldte om redusert fremkommelighet i retning Sinsen.

Idet politiet og ambulanse var på plass på stedet, kunne politiet opplyse om at ulykken også her hadde skjedd i et fotgjengerfelt.

Fotgjengeren var lettere skadet og ble kjørt til legevakt. Bilfører fikk på sin side førerkortet beslaglagt, og politiet oppretter sak.

Stans i to tunneler

Det var ikke bare i de nevnte fotgjengerfeltene trafikale utfordringer oppsto. 

I to tunneler ble det stans onsdag ettermiddag.

Vålerengtunnelen måtte noe før klokken 16.00 stenges med to felt etter ulykke i nordgående løp mellom lastebil og personbil. Her var det ingen personskade, men store materielle skader.

Klokken 16.45 meldte politiet at tunnelen var åpen igjen, at begge kjøretøy var fjernet etter ulykken, og at politiet oppretter sak.

I Operatunnelen ble det like etter klokken 16.30 meldt at høyre felt var stengt grunnet fare for vogntog med stans, og at det som følge av dette var fare for kø. En times tid senere var den åpen igjen.

Powered by Labrador CMS