Et jentelag skal ha hatt ubehagelige opplevelser på Norway Cup. Lagene på bildet har ingenting med hendelsen å gjøre.

Eldre gutter skal ha vært nærgående overfor jenter på Norway Cup: – Tafsing og berøring

Et jentelag har fortalt at de ble utsatt for ubehagelig og nærgående oppførsel fra eldre gutter.

Publisert

Turneringens toppsjef, generalsekretær Pål Trælvik, sier til Aftenposten at han ville vært flau om hans egne barn oppførte seg slik enkelte gjør på Norway Cup.

Fikk raskt hjelp

Tidligere denne uken opplevde noen av jentene i tidlig tenåringsalder på laget Aksla/Guard fra Ålesund det som foreldrene beskriver som «ubehagelig og nærgående» oppførsel fra et annet guttelag på området.

– Jentene har fått rask hjelp av politiet og er blitt tatt på høyeste alvor. Dette var dessverre en episode vi skulle vært foruten. Når vi først har havnet der, er det blitt håndtert greit, sier lagleder Line Volstad Melbye til avisen.

De voksne lederne var ikke til stede, men har vært tett på i etterkant. Politiet var også raskt på stedet, forteller de.

– Tafsing og berøring

Pressesjef Unni Grøndal i Oslo-politiet, sier til Aftenposten at de ikke har fått inn anmeldelser for seksuallovbrudd, men har fått noen henvendelser om ubehagelige opplevelser i forbindelse med Norway Cup.

– Når det har vært mange personer til stede, har det vært tafsing og berøring utenfor klærne. Vi synes det er bra at det blir meldt ifra til oss om slike hendelser, sier Grøndal.

Powered by Labrador CMS