Etter fire år, gir trener Gard Holme seg i Skeid.

Treneren trekker seg: – Er lei meg

Gard Holme fratrer som hovedtrener for Skeid.

Publisert

Dette etter en sesong med svake resultater. Det kommer frem av en meddelelse på klubbens hjemmesider mandag ettermiddag.

– Jeg ser at laget trenger en endring, og jeg trer nå til side for å skape den endringen. Jeg er lei meg for at utviklingen i år ikke har gått som vi har ønsket. Samtidig ser jeg tilbake på snart fire innholdsrike og morsomme år i Skeid, uttaler Gard Holme selv.

– Mine mest spennende år

– Når jeg får dette litt på avstand og får reflektert mer om tiden klubben, kommer jeg nok til å se tilbake på noen av mine mest spennende år som trener, og det har vært en fornøyelse å jobbe med alle i Skeid fra mange spillere gjennom flere utgaver av laget, frivillige, støtteapparat og klubben for øvrig, fortsetter han.

Treneren kom til klubben etter at Skeid rykket ned fra OBOS-ligaen i 2019. Nå befinner laget seg på sisteplass i samme liga.

– Jeg er veldig glad i både spillergruppa og alle de fantastiske menneskene i Skeid og har tro på at dette skal de klare å snu sammen, understreker han.

– Kan frigjøre energi

– Vi valgte å stå løpet ut med Gard i fjor, og det fikk vi betalt for. I år har prestasjonene vært såpass labre at endring nå kan frigjøre energi, sier daglig leder Daniel Holmeide Strand til klubbens nettside.

– Gard har vært en pådriver for utvikling av Skeid. Han har aldri skreket høyest om penger til spillerkjøp og lønninger, men vært opptatt av å skape varige verdier som gjør Skeid bedre over tid. At han nå velger å tre til side sier mye om hans integritet og at han setter klubb og lag foran seg selv, utdyper han.

Klubbens daglige leder velger å se lyst på fremtiden, til tross for at Skeid nå har seks poeng opp til kvalifisering.

– Det er 33 poeng å spille om, så det er ikke over enda, understreker Gundersen, som forteller at de kommer tilbake med informasjon om hvem som tar over trenerjobben så snart som mulig.

Kun kort tid etter ble det klart at en erfaren trener tar over vervet. Det kan du lese mer om her:

Powered by Labrador CMS