DEBATT

Et spennende cornerøyeblikk med Holmlia i rødt og Klemetsrud i blått under søndagens kamp.
Et spennende cornerøyeblikk med Holmlia i rødt og Klemetsrud i blått under søndagens kamp.

– Er det en ting denne kampen lærte meg, så er det at Søndre Nordstrand ruler

– Det var en vilt spennende dag på Mortensrud da Holmlia møtte Klemetsrud til cupkampen. 40 frivillige – 600 tilskuere – og litt action.

Publisert

Det kom en hendelse i pausen – men til forskjell fra noen andre sånne kamper en har vært på, så var der ingen «hooligans» eller «casuals» som heiet på laget for så å barke sammen. Nei, noen hadde knuffa mot hverandre i slusen ut. De gnisset sammen, og politiet gikk kontrollert og tok seg av det.

Andre omgang var med ett mer intens enn den første. Det kan hende spillerne fikk mer å tenke på enn de hadde regnet med. 

0–0 i pausen til 0–5 ved slutt sier noe om nivåforskjell, men kanskje også noe om tankenes konsentrasjon ved presset som skapes. 

Så hva tar JEG med meg etter denne kampen? Samhold, munterhet og spenning. Å være frivillig på denne kampen var fantastisk, og jeg gjør det gjerne igjen! 

Takk til Klemetsrud IL og Holmlia SK som valgte den modige og langsiktige veien ved å vise til håpet og fremtiden. Ved kampslutt viste laget nettopp det ved å gå av banen sammen. Sterkt! 

Da håper jeg det satses på årlig vennskapskamp mellom delbydelene. For hvis det er en ting denne kampen lærte meg, så er det at Søndre Nordstrand ruler. Neste gang kan du også si: «Jeg var der!». 

Gleder meg til neste gang!

Powered by Labrador CMS