Hektisk for personalet på London pub bare dager etter masseskytingen: — Jeg føler meg trygg, sier bartender Andreas. Han var også på jobb under terrorangrepet.

Lange køer da London pub gjenåpnet. - Sammen skal vi igjen feire kjærligheten!

Et stort antall mennesker sto mandag kveld i kø for å komme inn på London Pub, som gjenåpnet dørene sine i kveld etter helgens masseskyting. — Jeg er ikke redd for å stå her, forsikrer bartender Andreas.

Publisert

— Vi åpner dørene for alle igjen som vanlig fra nå. Vi er ett unikt miljø! Sammen skal vi igjen feire kjærlighet, ett inkluderende fellesskap og skeivhet hos oss, skrev London Pub på sine Facebook-sider mandag ettermiddag.

— Alle som har behov for å snakke om sin opplevelse fra hendelsen, pårørende og andre må gjerne komme innom for en prat, og sammen skal vi reise oss sterke, skriver London pub.

Stappfullt inne og lange køer utenfor

Ved 21-tiden mandag kveld var det stappfullt inne på utestedet, og et stort antall mennesker sto utenfor i kø og ventet på å komme inn. De ropte «Vi skal ta London tilbake» og ville inn.

Andreas, som er bartender på London Pub, sier det føles viktig og riktig å gjenåpne.

— Det er viktig, og det er riktig. Det her er bygd over generasjoner med kjærlighet. Noen minutter med hat skal ikke få ta dette ifra oss, sier han til NTB.

— Føler det er trygt å holde åpent

Bartenderen var også på jobb under masseskytingen og påpeker at det ikke skal være farlig å komme tilbake.

London pub ved 21-tiden mandag kveld: Lange køer for å komme inn. Og helt stappfullt inne.

— Jeg er ikke redd for å stå her. Fysisk har jeg det veldig bra, og vi som jobber her snakker sammen hver dag. Vi føler det er trygt å holde åpent, tilføyer Andreas.

London Pub var sammen med utestedet Per på hjørnet åsted for masseskytingen natt til lørdag.

Zaniar Matapour (43) drepte to menn og såret ytterligere 21 personer. Han ble mandag varetektsfengslet i fire uker, siktet for drap, drapsforsøk og terror etter at han åpnet ild mot utestedene.

Powered by Labrador CMS