Oslo 20230701. To menn er funnet døde i en blokk på Sandaker i Oslo. Spor på stedet tilsier at de er drept, ifølge politietFoto: Frederik Ringnes / NTB
Politiet utenfor blokka i Sandakerveien der to menn ble funnet drept natt til lørdag.

Dobbeltdrapet på Sandaker: Siktet mann varetektsfengslet

Mannen som er siktet for dobbeltdrapet på Sandaker natt til lørdag er varetektsfengslet i fire uker. Foreløpig har politiet kun gjennomført et kort avhør med siktede.

Publisert

Det kommer fram i kjennelsen fra Oslo tingrett søndag.

Mannen, som er i 50-årene, har erkjent de faktiske forholdene i saken og har samtykket til fengsling. Det var to menn i 60-årene og 70-årene som ble funnet drept.

 – Forsøkte gjenoppliving

Det var klokka 23.25 fredag kveld at politiet ble varslet om saken via AMK.

Meldingen gikk ut på at en person framsto som skadd. Denne mannen var ikke skadd, men deretter fant politiet én død mann i én leilighet, og noe senere fant de ytterligere én død mann i en annen leilighet.

– Det ble gjort forsøk på gjenopplivning, men begge ble erklært døde på stedet, sier Grete Lien Metlid, leder for felles enhet for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt.

Har fortalt lite

Den siktede mannen har vært inne til et kort avhør. Politiet vil forsøke å avhøre ham videre på et senere tidspunkt.

– Han er preget av situasjonen og har sagt noe kort om hvorfor det skjedde, men det er ikke noe jeg vil si noe mer om akkurat nå, sier Metlid.

Powered by Labrador CMS