Kiwi Løren og Grandiosa
Det var lavpriskjeden Extra som satte ned prisen først – så har de andre fulgt etter og senket prisen på Grandiosa.

Priskrig på Grandiosa. Kiwi Løren gikk tomme og innfører rasjonering

Frysedisken er tom fra Grandiosa original flere steder etter at priskrigen brøt løs mandag. Nå varsler Kiwi på Løren rasjonering.

Publisert

Frysedisken er tom fra Grandiosa original flere steder etter at priskrigen brøt løs mandag. Nå varsler Kiwi på Løren rasjonering.

I butikken ble det hengt opp lapper om rasjonering på den såkalte folkepizzaen tirsdag ettermiddag. Foreløpig er butikken fortsatt tom for den klassiske varianten, men nye forsyninger er på vei fra fabrikken i Stranda.

– Det er gjort i beste mening, fordi man så at man var i ferd med å gå tom, og av hensyn til kundene valgte man da å sette en begrensning. Men generelt ønsker vi ikke å sette begrensninger, sier kommunikasjonssjef Nora Mile Helgesen i Kiwi til Dagbladet.

Skal være billigst

Hun sier de fleste butikkene får frysevarer to-tre ganger i uka.

– Mens vi blant annet har en langvarig kampanje på laks, spinat, salat og grovbrød, har en konkurrent et kortvarig uketilbud på Grandiosa. Vi har lovet kundene at vi alltid skal være billigst av lavpriskjedene, og da setter vi ned prisen tilsvarende eller mer i samme periode, sier hun.

Extra var først

Det var lavpriskjeden Extra som satte ned prisen først – så har de andre fulgt etter.

– Selv om vi selvsagt er opptatt av å tiltrekke oss nye kunder, handler dette minst like mye om å gi våre eksisterende kunder den billigste handlekurven, sier kommunikasjonsdirektør Harald Kristiansen i Coop.

Prisen er på litt over 20 kroner for den billigste varianten.

Powered by Labrador CMS