Oslo 20230701. Politiets innsatsleder Magnus Strande snakker med pressen etter at fem personer er skadd i en voldshendelse i Torggata i Oslo sentrum lørdag kveld. En person er anholdt etter hendelsen.Foto: Frederik Ringnes / NTB
Politiets innsatsleder Magnus Strande snakker med pressen etter at fem personer er skadd i en voldshendelse i Torggata sent lørdag kveld.

Flere skadd etter machete-angrep i Torggata. - En person er anholdt, sier politiet

Først meldte politiet at tre personer var skadd i en alvorlig voldshendelse i Torggata sent lørdag kveld. Så ble antallet skadde økt til å omfatte fem personer. En av dem er en vekter, som skal være alvorlig skadd.

Publisert

— De fem personene har skader som er forenelig med at det er brukt en skarp gjenstand, skriver politiet sent lørdag kveld.

— De skadde blir ivaretatt av helsepersonell, opplyser politiet.

Politiet: — Vi har kontroll på en machete

Voldhendelsen ble først omtalt av politiet på Twitter klokken 22.30. Da ble det meldt om tre skadde. Så økte antallet skadde til fem personer.

En vekter skal ha grepet inn i situasjonen og blitt alvorlig skadd. Ifølge politiet framstår det som at situasjonen oppsto på grunn av uenigheter knyttet til inngang på et utested.

Politiet sier en av hypotesene skal være at en gjerningsmannen skal ha gått til angrep på flere personer, melder TV 2.

Oslo 20230701. Fem personer er skadd i en voldshendelse i Torggata i Oslo sentrum lørdag kveld. En person er anholdt etter hendelsen.Foto: Frederik Ringnes / NTB
Opplysningen til politiet tilsier at det kan ha vært en relasjon mellom en fornærmet og en mistenkt i saken.

En person er sendt til sykehus med alvorlige skader, som følge av hendelsen, ifølge politiet.

– Det skal ha blitt brukt en machete under hendelsen. Denne har vi kontroll på, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt.

Opplysningen til politiet tilsier at det kan ha vært en relasjon mellom en fornærmet og en mistenkt i saken.

Powered by Labrador CMS