Caption Oslo 20230613. Politiet har flere ressurser i området ved Grønland T-banestasjon etter melding om at det skal være avfyrt skudd. Det skal ha vært en konflikt mellom to parter på stedet.
Ingen er så langt pågrepet etter skyteepisoden ved Grønland T-banestasjon tirsdag.

Ingen pågrepet etter skytingen på Grønland

Ingen er så langt pågrepet etter skyteepisoden ved Grønland T-banestasjon i Oslo tirsdag. Flere personer er siktet i saken, opplyser politiet.

Publisert

– Flere personer er siktet i saken, men ingen er så langt pågrepet, skriver politiet i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Det var ved 19-tiden tirsdag at politiet fikk melding om at det var avfyrt skudd på Grønland i Oslo.

Ifølge politiet skal flere personer skal ha vært involvert i en konfrontasjon med hverandre, før to personer etter hvert skal ha trukket håndvåpen. Det ble løsnet skudd, og de involverte ble sett løpende fra stedet.

Flere kan bli siktet

– Politiet jobber med å lokalisere de involverte partene. Vi utelukker ikke at det kan bli flere siktelser, skriver politiet.

– Vi har dannet oss et bilde av hvem de involverte er og har store forhåpninger om at alle blir identifisert innen kort tid, sa operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NTB tirsdag kveld.

Da sa han at politiet har dannet seg et godt bilde av det som har skjedd og sikret mye video.

Ingen skadde

– Politiet har blant annet gjennomført innledende vitneavhør og vil gjennomføre flere. Det er sikret viktige spor på stedet, og også innhentet videomateriale for å belyse hendelsesforløpet, skriver politiet i meldingen.

Det er ikke meldt om skadde personer etter hendelsen som politiet mener ikke framstår som tilfeldig.

Powered by Labrador CMS