Danske Janni Thomsen (i midten) kan juble over å haundertegnet en kontraktsforlengelse med Vålerengas kvinnelag.

Lynvingen Janni tar tre nye år i kongeblått. - Viktig å beholde stjernene, mener VIF-treneren

I fjor ble Vålerengas danske vingback Janni Thomsen kåret til kvinneligaens beste spiller på NTB-børsen. Nå har hun signert kontraktsforlengelse ut 2025 med østkantklubben.

Publisert

Siden hun kom til Oslo og Valle for tre år siden har den raske og driblesterke danske vingbacken Janni Thomsen (23) tatt det kresne Vålerenga-publikummet med storm.

Fjorårssesongen var hennes beste i den kongeblå drakta hittil, og den ble sågar premiert med den beste gjennomsnittskarakteren på NTBs spillerbørs for Toppserien.

— Gleder meg sinnssykt til fortsettelsen

Nå melder klubben at den målfarlige dansken blir å se på kunstgresset på Intility arena ut 2025-sesongen.

— En kontraktsforlengelse er noe jeg har tenkt på lenge, og det er deilig å ha den på plass, sier Thomsen til Vålerengas hjemmesider.

Etter vel to sesonger på Oslo øst, med suksess både for klubben og dansken personlig, gleder hun seg nå veldig til å fortsette og sparke ball på Oslo øst.

Den danske lynbacken ble i fjor kåret til Toppseriens beste spiller av NTB.

— Jeg gleder meg nå bare sinnssykt mye til to nye år. Jeg har utviklet meg masse i klubben og ønsker å ta nye store skritt. Jeg tror Vålerenga gir meg den beste muligheten til dette, sier 23-åringen.

— Viktig å beholde stjernene

Etter at re-signeringen ble kjent var det lite tvil om at klubben, og hovedtrener Nils Lexerød, er svært fornøyde med å ha sikret seg danskens underskrift for tre nye år i Vålerenga-drakt.

— Man kan ha et inntrykk av at veldig mange spillere ser tidlig til utlandet og på det som den beste muligheten, men nå velger hun noe annet, sier Lexerød til TV2.

— Det betyr mye for oss, og jeg er selvfølgelig veldig glad for at Janni forlenger kontrakten. Det at en spiller på det nivået Janni er på velger å forlenge er et flott signal både for Vålerenga som klubb og for Toppserien og norsk kvinnefotball, mener hovedtreneren.

Den danske lynbacken selv har store forventninger til de neste to og et halvt årene i kongeblått.

— Vi skal oppnå store mål. Klubbens ambisjoner er å nå langt både i Champions League og Toppserien. Det er det jeg ønsker, jeg vil vinne medaljer og tror på at dette vil bli veldig bra, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS