Elise Thorsnes skal være den som scorer målene for Vålerengas damelag de neste to sesongene.

Elise Thorsnes (32) blir Vålerenga- damenes nye spydspiss

Fotballnomaden Elise Thorsnes (32) flytter til Oslo og spiller for Vålerenga de to neste sesongene. — Jeg gleder meg veldig, sier spilleren selv.

Publisert

Vålerenga damer fortsetter å forsterke stallen foran neste års sesong, og da har en ny spiss stått høyt på ønskelista. Sent torsdag kveld signerte landslagsspiller Elise Thorsnes (32) for Vålerenga. Hun kommer til østkantklubben etter en sesong i Avaldsnes.

— Dette gleder jeg meg stort til. Da Vålerenga kom på banen, så trigget det meg med en gang, sier Vålerengas nye spydspiss til klubbens hjemmesider.

VIF blir den sjette klubben Thorsnes spiller for i Toppserien. Fra før har hun vært innom Arna-Bjørnar, Røa, Stabæk, Avaldsnes og LSK Kvinner. I tillegg har hun prøvd seg i australske Canberra og amerikanske Utah Royals.

Vil bli pushet

Nå ser hun fram til å aksle den kongeblå drakta de neste to sesongene.

— Spesielt ettersom de er tydelige på at de trenger en målscorer, og det ønsker jeg å være. Jeg føler jeg har et par gode år igjen i fotballen og da trenger jeg noen som virkelig kan pushe meg. Det tror jeg treneren, teamet og resten av spillerne her kan gjøre, sier Thorsnes.

— Den spissen vi var ute etter

Vålerenga-trener Jack Majgaard Jensen.

Vålerenga-trener Jack Majgaard Jensen er svært godt fornøyd med å få hentet inn 32-åringen før neste sesong.

— Med Elise har vi fått den spissen vi har vært på jakt etter i et års tid. Hun er en spiss som elsker å gjøre mål i boksen med både hode og bein, og hos oss skal hun få lov til å være den goalgetteren vi alle vet hun er. Utover det, har hun massevis av erfaring vi helt sikkert kan få stor nytte av, sier han.

Powered by Labrador CMS