– Det var jo kjempegøy å bli kåret til Årets talent blant veldig flinke og dyktige medstudenter, forteller Sara Larsen i Circle K på Økern. Hun vant den gjeve prisen gjennom Circle K sitt årlige talentprogram.
– Det var kjempegøy å bli kåret til Årets talent blant veldig flinke og dyktige medstudenter, forteller Sara Larsen (27) i Circle K på Økern. Hun vant den gjeve prisen gjennom Circle K sitt årlige talentprogram.

Sara (27) på Økern er kåret til gigantkjedens topptalent i Norge: – Jeg har lært mye om meg selv 

27-åringen startet Circle K-karrieren i Tønsberg før hun endte opp i Oslo. Nå er Sara Larsen kåret til årets norske talent i den internasjonale gigantkjeden. – På Økern føler jeg at jeg har kommet hjem. Dette er en stor stasjon der jeg virkelig får brynt meg, sier Sara.

Publisert

Etter to år med teori og praksis uteksamineres nå en ny og ung gjeng med fremtidige ledere fra Circle K Norges talentprogram. Her kåres også en vinner for "Årets talent".

I år var det Sara Larsen (27) på Circle K Økern som fikk denne gjeve tittelen, etter to år med talentprogram, står det i en pressemelding fra selskapet.

Fått et stort nettverk 

– Jeg har lært veldig mye, både om stasjonsfaget og om meg selv og potensialet mitt som leder, forteller Larsen.

– Det var jo kjempegøy å bli kåret til Årets talent blant veldig flinke og dyktige medstudenter, fortsetter hun.

Gjennom talentprogrammet til Circle K lærer elevene blant annet om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse.

Sara Larsen jobber på Circle K på Økern. Der har den daglige lederen også gått på talentutdanningen til Circle K.
Sara Larsen jobber på Circle K på Økern. Der har den daglige lederen også gått talentutdanningen til Circle K.

Sara Larsen ble kåret til Årets talent sammen med Emilie Haga fra Circle K Drammen. 

Juryens begrunnelse handlet blant annet om solide leveranser til kundene, engasjement, dedikasjon og faglig dyktighet, i løpet av de to årene Larsen og Haga var med i talentprogrammet.

– I tillegg til det faglige innholdet har jeg fått et stort nettverk med stasjonsledere som er i en lignende situasjon som meg. Dersom jeg står fast, kan jeg bare ringe dem og få innspill, og vice versa, sier Larsen videre.

– Har kommet hjem

Sara Larsen er oppvokst i Moss, men stasjonskarrieren startet i 2015 på Circle K Tønsberg. Her jobbet hun deltid ved siden av studiene, før turen gikk til Oslo. 

Hun fikk seg jobb på Circle K Storo, og deretter på Circle K Økern, hvor hun nå er nestleder og har vikariert som daglig leder.

Nylig ble Sara (27) utropt til Årets talent i Circle K sitt talentprogram. – Jeg har lært veldig mye, både om stasjonsfaget og om meg selv og potensialet mitt som leder, sier hun.
– Jeg har lært veldig mye, både om stasjonsfaget og om meg selv og potensialet mitt som leder, sier Sara.

– På Økern føler jeg virkelig at jeg har kommet hjem. Dette er en stor stasjon der jeg får brynt meg på mange utfordringer, sier 27-åringen.

Den daglige lederen på arbeidsplassen til Sara Larsen har også gått på talentutdanningen til Circle K. 

– Jeg har lært mye av ham, sier hun.

– Har imponert meg

Lene Foldvik er leder for talentprogrammet til Circle K Norge. Hun har selv gått på talentutdanningen, og forteller at årets avgangsklasse holder et svært høyt nivå.

Lene Foldvik er leder for talentprogrammet til Circle K Norge
Lene Foldvik er leder for talentprogrammet til Circle K Norge. Hun er veldig fornøyd med årets høye nivå.

– Dette har vært et svært sterkt kull. Både som enkeltpersoner og som team har de imponert meg. Sara og resten av klassen har vist et utrolig engasjement, og vært målrettede og hardtarbeidende, sier Foldvik.

– Jeg vet at de kommer til å oppnå målene de har satt seg. Nå gleder jeg meg til å følge henne og resten av klassen videre på reisen i Circle K, fortsetter hun.

– Fantastiske ambassadører

Helt tilbake i 2004, da Circle K het Statoil, ble talentprogrammet startet. I 2012 kjøpte den amerikanske butikkgiganten Alimentation Couche-Tard Statoils butikkdel, og fire år senere ble stasjonene omdøpt til Circle K.

Utdanningen betales av Circle K, og er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen.
Det er i alt ni ledertalenter som nå har fullført det toårige talentprogrammet. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen.

– Du får rett og slett alle de verktøyene du trenger for å lykkes som leder, forteller lederen for talentprogrammet.

– Selv om programmet har pågått i 19 år, jobber fremdeles et flertall av dem som har fullført programmet i selskapet vårt, fortsetter Foldvik.

Nå er kull nummer 18 med stasjonstalenter uteksaminert, og Foldvik venter seg mye av årets avgangsklasse.

– De er engasjerte, dedikerte og fantastiske ambassadører for selskapet vårt. For dyktige og positive folk som står på, er det mange muligheter i Circle K og i bransjen, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS