— Vårt oppdrag er å følge med på alt som skjer på Rådhuset, sier Cecilie Lyngby som topper listen for Folkets parti før neste høsts Oslo-valg.

FNB splittet siden forrige valg. Men Cecilie Lyngby vil ha ny periode i bystyret: - Jeg er supermotivert

Ved Oslo-valget i 2019 fikk Cecilie Lyngby over 5.800 personstemmer da hun var 2. kandidat på listen til valgkometen FNB. Nå har partiet skiftet navn til Folkets parti og Lyngby topper listen til kommunevalget i 2023.

Publisert

Med nesten 6.000 personstemmer kom riktignok Cecilie Lyngby (52) et godt stykke bak MDGs Lan Marie Berg, som fikk godt over 17.000 personstemmer og var Oslo-valgets suverent mest populære politiker.

Men Lyngby kom likevel høyt opp og suste inn i bystyret. Nå vil 52-åringen ha en ny periode.

FNB splittet av internt bråk

— Vi går alltid for å vinne, og vi er supermotivert for å fortsatt representere våre velgere på Oslo rådhus, skriver Folkets parti i en pressemelding.

Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) kom fra ingensteder og gjorde et brakvalg ved kommunevalget i hovedstaden i 2019.

FNB kapret over 21.000 stemmer og raste inn i bystyret med fire representanter.

Bjørn Revil på stand for Folkeaksjonen nei til mer penger i 2019. Nå har han meldt seg inn i Fremskrittspartiet.

Så startet bråket og intern krangling i FNB. Allerede etter konstituering av det nye bystyret høsten 2019 var Danny Chaudhry utmeldt av FNB, og har siden operert som uavhengig representant.

— Vi følger med på alt i Rådhuset

I vår forsvant FNBs listetopp fra 2019-valget, Bjørn Revil, til Fremskrittspartiet. Tilbake satt Cecilie Lyngby og Britt Fossum med nytt partinavn - Folkets parti.

Nå stiller altså Folkets parti liste med Lyngby på førsteplass, på plassene bak følger Britt Fossum, Hanne Haskel og Ali Abubaker.

— Vårt oppdrag er å følge med på alt som skjer på Rådhuset og si i fra. Vi skal bidra til å gjøre landets hovedstad til en bedre by for alle, sier Cecilie Lyngby i pressemeldingen fra Folkets parti.

Powered by Labrador CMS