Guttene fra Oslo deltok på talentleir i Porsgrunn. Der møtte de over 100 andre fotballglade 14- og 15-åringer, og kjempet for en mulig plass på landslaget (F.v.): Mostafa Najafzadeh,VIF Magnus Thorsell, Nordstrand, Leon Dahlstrøm, Skeid, Sivert Waage Henriksen,Skeid, Jesper Berre, Hasle/Løren, Wahib Fadil, VIF. Foran fra venstre, Abdoulie Jatta, VIF, Ajdin Krslak, VIF, Syver Bjørkum Aasarød, VIF og Jens Olden Larsen, Årvoll.

Vålerenga sterkt representert på landslagssamling for oslogutter i årsklassene 14-15 år

Elleve hardt satsende ungdommer fra Oslo var blant deltagerne under landslagssamlingen i Porsgrunn nylig. Seks av dem var fra Vålerenga.

Publisert

110 talentfulle fotballspillere i alderen 14-15 år har deltatt på talentleir i Porsgrunn de siste dagene. 11 gutter fra Oslo er blant de unge utøverne som en dag håper å spille med flagget på brystet.

– Å delta på talentleir gjør meg stolt, fordi det er mange som kjemper om få plasser. Det gir meg ekstra motivasjon og kunnskap jeg kan ta med meg videre, sier Sivert Waage Henriksen fra Skeid.

Vil vinne ballen

Lagkameraten Leon Dahlstrøm mener det samme. Han er klar på hva han skal fokusere på for å få mest mulig ut av treningsleiren.

− Jeg skal ha fokus på å vinne ball, hindre gjennombruddspasninger og avslutninger på mål under samlingen, sier han.

Med hele seks spillere var Vålerenga den osloklubben med flest gutter på landslagssamlingen. Utenom spillerne fra Vålerenga, finner vi tre fra Skeid, en fra Årvoll og en fra Nordstrand.

Powered by Labrador CMS