Krimteknikere var på stedet etter at en person ble alvorlig skadd etter knivstikking på åpen gate på Skøyenåsen onsdag kveld. Torsdag ettermiddag er fortsatt ingen siktet i saken.

Gjerningspersoner fortsatt på frifot: – Saken har høy prioritet hos politiet

Etter at en ung mann ble knivstukket på åpen gate onsdag kveld, er fortsatt ingen siktet i saken torsdag ettermiddag.

Publisert

Det var sent onsdag kveld at en ung mann ble knivstukket ved Skøyenåsen. Politiet var raskt på plass med flere patruljer, også politihelikopter ble tatt i bruk.

Tjenestepersoner fikk etter kort tid fikk kontakt med den fornærmede som fikk førstehjelp på stedet, og deretter ble sendt til sykehus, opplyser Oslo politidistrikt i en pressemelding like etter klokken 15.30 torsdag, der de betegner skadene til fornærmede som alvorlige, men ikke kritiske.

Flere etterforskningsskritt

Onsdag kveld og natt til torsdag ble det søkt etter gjerningspersoner, men politiets operative innsats på stedet ble tett opp mot morgentimene avsluttet.

«Det gjennomføres nå en rekke etterforskingsskritt, men det er foreløpig ingen siktet i saken. Saken har høy prioritet hos politiet», understreker politiet i pressemeldingen.

Ber publikum om tips

De oppfordrer videre publikum til å komme med tips i saken, spesielt om man har observert noe i områdene Hellerud, Skøyenparken og Godlia mellom klokken 22.30 og 23.45 onsdag kveld.

Tipsene bes sendes inn via politiets tipsportal.

Powered by Labrador CMS