Mannen med stikkskade i benet ble kjørt til sykehus.

Mann stukket med kniv og ranet i sentrum

Politiet kom sent mandag kveld i kontakt med en mann som var blitt stukket i benet mens han ble ranet. Han skal være alvorlig skadet.

Publisert

Politiet meldte klokken 23.41 at de var i kontakt med en mann ved Gunerius i Storgata. Vedkommende hadde en stikkskade i benet politiet mente samsvarte bra med mannens forklaring om at han var blitt stukket med kniv. 

Mannen ble da kjørt til legevakt.

Stjal fra mannen

«Politiet søker etter to gjerningspersoner. De to har stjålet gjenstander fra den skadde mannen og dette behandles dermed som et personran. Åstedet er utenfor en minibank på stedet og politiet jobber med åstedsundersøkelse», opplyste politiet på Twitter like før midnatt. 

Like etter klokken 01.00 jobbet de fortsatt på stedet med sikring av spor og søk i området og uttrykte ønske om å komme i kontakt med vitner til hendelsen. 

Da en mann meldte seg som vitne, endte dette imidlertid i pågripelse, kunne politiet melde idet klokken nærmet seg 02.00.

Alvorlig skadet

«Vi har avsluttet arbeidet på stedet. I nærområdet kom vi i kontakt med en mann, som sa han var vitne. Vi har nå knyttet han til hendelsen og pågrepet han», opplyste politiet. 

Samtidig meddelte de at saken etterforskes videre samt status for den skadde:

«Den skadde er kjørt videre til sykehus for behandling av skaden, som er å anse som alvorlig».

Powered by Labrador CMS