Tobias Hager og Rungrat Phomgam tar imot kunder i Jysks butikk på Ryen i fjor vår. Førstkommende lørdag er alle Jysk-butikker i Oslo stengt.

Kjeden stenger alle butikker – her møter du låst dør lørdag

Flere steder i hovedstaden, finner du Jysk-avdelinger. Lørdag møter du imidlertid stengt dør hos samtlige av kjedens butikker i Oslo.

Publisert

Stengingen skyldes imidlertid verken konkurs eller butikkavvikling og gjelder kun én dag, lørdag 21. oktober. Årsaken er nemlig en årlig firmafest for den danske møbelgigantens ansatte i Norge.

I Oslo har Jysk butikker på at Grünerløkka, Hasle, Ryen, Furuset og Stovner.

Kommunikasjonsansvarlig i Jysk Norge, Fatima El-kadi, bekrefter til VårtOslo at alle disse vil være stengt på lørdag i forbindelse med årsfesten for totalt 1100 ansatte på Thon Hotel Gardermoen.

– Bruker enorme summer

– Hvert år bruker vi enorme summer på denne begivenheten, i tillegg til kostnadene ved å holde våre butikker stengt. Grunnen er rett og slett fordi vi ønsker å investere i våre ansatte og takke de for deres innsats, forklarer Martina Pohjanen, sjef i Jysk Norge, i en pressemelding, der det samtidig understrekes at det er mulig å gjennomføre netthandel som normalt.

Jysk-grunnlegger Lars Larsen, som etablerte sin første butikk i Danmark i 1979, har gjort det til tradisjon å invitere sine ansatte verden over til en årlig fest – de 1100 ansatte fordelt på 108 butikker i Norge, med sine respektive, er intet unntak.

Under arrangementet på lørdag skal en rekke priser deles ut innad i kjeden, deriblant «Årets selger» og «Årets butikk».

Jysk-ansatte i hovedstaden stenger butikkene og drar på fest med resten av kjedens ansatte i Norge lørdag. Her et bilde av ansatte i Oslo fra årets retailsamling i Norge.

– Ingen vet på forhånd

– Ingen vet på forhånd hvem som er nominert før man er på arrangementet, forteller kommunikasjonssjef Elkadi, som med det ikke kan røpe hvorvidt noen av Oslo-butikkene ligger an til å kunne sikre seg pris lørdag.

Henning Kristiansen ble i fjor «Årets distriktssjef» for distriktet South East, blant annet med ansvar for butikken på Ryen, opplyser kommunikasjonssjefen. 

Prisen for «Årets butikk» gikk i fjor til Sunndalsøra, mens en ansatt på Jysk-butikken i Tiller, Frode Foxn Rø, kunne smykke seg med tittelen «Årets selger».

Powered by Labrador CMS