Keeper Guro Pettersen, Vålerenga fotball damer.
Keeper Guro Pettersen gjorde en feil som kostet Vålerenga poeng.

Kjempetabbe av Pettersen da Vålerenga tapte poeng i tetstriden: – Kjempekjedelig

Vålerenga ledet to ganger, men måtte til slutt nøye seg med 2–2 mot Røa i Toppserien lørdag etter en sen kjempefeil av landslagskeeper Guro Pettersen.

Vålerenga spilte seg opp i en fortjent 1-0-ledelse drøye fem minutter før pause. Skuddet fra Karina Sævik gikk via en Røa-forsvarer og rett i beina til Felicia Rogic som satte inn kampens første mål.

Tjue minutter ut i annen omgang utlignet Røa da Oline Fuglem var sikker fra straffemerket. Ingibjörg Sigurdardóttir hamret så inn 2–1 i det 79. minutt, før Julie Klæboe sendte av gårde et langskudd fem minutter senere.

– Kjempekjedelig

Landslagskeeper Guro Pettersen hadde tilsynelatende full kontroll på skuddet, men glapp ballen og måtte se den trille over streken til 2–2.

– Det er en feil. Jeg bestemmer meg i siste liten for at jeg skal prøve å spare oss for en corner og prøver å holde den. Det er kjempekjedelig når det blir avgjørende for resultatet, sa Pettersen til NRK etter kampen.

Vålerenga er likevel fortsatt uten tap så langt denne sesongen. På 17 kamper står de med statistikken 12-5-0. Ned til tabelltoer Rosenborg er det sju poeng.

Lyn-tap

Lyn greide ikke å repetere bragden mot RBK i forrige serierunde. Borte mot Stabæk tapte osloklubben 1–2 lørdag.