Gard Sandaker-Nielsen (til høyre) og Marius Berge Eide skal også de neste to årene lede Oslo bispedømmeråd.
Gard Sandaker-Nielsen (til høyre) og Marius Berge Eide skal også de neste to årene lede Oslo bispedømmeråd.

Gard og Marius er valgt som ledere i Oslo bispedømmeråd

Gard Sandaker-Nielsen og Marius Eide Berge gjenvalgt som henholdsvis leder og nesteleder av Oslo bispedømmeråd. De sitter for to år.

Publisert

Mandag fikk de to fornyet tillit. Gard Sandaker-Nielsen er innvalgt fra Åpen folkekirke, mens Marius Berge Eide er Døvekirkens medlem i rådet.

Sandaker-Nielsen er glad for tilliten og ser fram til videre innsats for folkekirken og for at vi sammen skal skape mer himmel på jord.

– Jeg er opptatt av at alle skal bli tatt godt imot og føle seg hjemme i Kirken.

Krevende pandemi for kirken

– Pandemien har vært krevende for hele samfunnet vårt. I perioder med helt stengte dører har vi gjort det vi har kunnet for å arrangere gudstjenester digitalt. Når dørene åpnet igjen, har ansatte og frivillige stått på for at flere kirker ikke bare kunne feire gudstjenester og andre kirkelige handlinger som vanlig, men også har kunnet være åpne for lystenning og bønn, sier den gjenvalgte lederen.

En av de store sakene som står på dagsorden de neste to årene, er arbeidet med å få på plass en god organisering av kirken. I tillegg blir det viktig å få flere til å velge å utdanne seg til kirkelig tjeneste og få tilsatt dyktige medarbeidere.

Powered by Labrador CMS