Etter et halvt år med gråpapir på vinduene åpner Deichman Tøyen endelig dørene til sin nye scene.

En helt ny scene åpner på Tøyen torg. – Vi kan nesten ikke vente

Deichman Tøyen åpner dørene til en helt ny scene på Tøyen torg. Her skal det arrangeres konserter, debatter og stand up. — Og alt det sære, kreative og sosiale tøyenfolket har å by på. Fredag og lørdag er det innvielsesfest.

Publisert

— Etter et halvt år med gråpapir på vinduene og lyden av oppussing gjallende i biblioteksveggene, åpner Deichman Tøyen nå endelig dørene til vår nye scene! skriver Deichman på nettsidene sine.

Scenen skal fylles med musikk, debatter, språkkafeer og verksteder.

— Ta partyhatten på!

— Og alt det sære, kreative og sosiale tøyenfolket har å by på. Vi kan nesten ikke vente med å dele det nye rommet med dere! skriver Deichman Tøyen.

De oppfordrer folk til å ta partyhatten på og bli med på en storslagen Innflytningsfest fredag 20. mai.

Nå skal de som ønsker konsentrasjon og ro få slippe stadige forstyrrelser.

Jonis Josef og masse musikk

Det blir en åpningsfest for de yngste bibliotekbrukerne lørdag klokka 13, og kvelden før braker det løs med en fullspekket konsertkveld fra klokka 18. Den elektroniske musikkduoen fra Oslo Ost & Kjex (Petter Haavik & Tore Gjedrem) spiller.

Stand up-komiker Jonis Josef kommer, det gjør også Rita N, oslojente med røtter i Syria som spiller hip hop. Så kan man høre og se stemmekunstneren Kouame Sereba og techno/house-artisten Kim Young Ill pluss Duetrost, en akustisk trio med fiolin, gitar og slagverk. I tillegg kommer SubsDans, som er aktive aktører i street- og clubdancemiljøet i Oslo og Odin Eriksson fra Deichman som skal lede publikum gjennom innflytningskvelden.

De åpner dørene inn til enda mer aktivitet på Deichman Tøyen.
Powered by Labrador CMS