Gresk-norske Kristian Dimitris Varelas Larsen i Europris Grensen.
Gresk-norske Kristian Dimitris Varelas Larsen blir butikksjef i Europris sin tredje butikk i Oslo.

Mange har lurt på hva dette lokalet i Grensen skulle bli. I dag åpner den nye matbutikken

Tirsdag blir det åpningsfest med marsipankake, rød løper og åpningstilbud. – Dette er noe området har manglet, sier butikksjefen Kristian Larsen og tror på suksess for den nye Europris-butikken i Grensen.

Publisert

Tirsdag åpner Europris sin tredje butikk i Oslo med et vareutvalget bestående av lettere produkter som er greie å få med seg for gående, syklende og kollektivbrukere.

– Dette er noe området har manglet, og jeg tror på suksess, sier butikksjefen Kristian Larsen, som selv bor i området.

– Vi har ikke samme antall og mengde varer som i de større Europris-butikkene, men ingen behøver å gå tomhendt fra Grensen 13. Her har vi et stort utvalg innen rengjøring, personlig pleie, oppbevaring, dagligvarer, sokker, tekstil - og ikke minst smågodt, forsikrer norsk-greske Kristian Dimitris Varelas Larsen.

Europris sine medarbeidere i butikken i Grensen.
Europris sine medarbeidere i butikken i Grensen. Fra i dag er de i full sving.

Fra Prinsdal til Grensen 13

Kristian har Europris-erfaring fra halvannet år som assisterende butikksjef i Prinsdal, før han nå ble tilbudt lederstillingen i Akersgata. Her får han med seg elleve medarbeidere i den 430 kvadratmeter store butikken over to etasjer.

– Mange har tittet inn og lurt på hva dette skal bli. Fra tirsdag er alle velkomne til å komme og se hva dette er blitt til.

Powered by Labrador CMS