Ed Sheeran holder konsert i Oslo for første gang siden 2012 neste sommer.

Enorm interesse for Ed Sheeran på Ullevaal Stadion – har satt opp ekstrakonsert

Tusenvis av billetter til konserten på nasjonalarenaen neste sommer ble revet vekk på kort tid. Ekstrakonsert er allerede satt opp samme sted. 

Publisert

– Det er veldig stor interesse, fastslår Rannveig Lie i prosjekt- og kommunikasjonsbyrået The Oslo Way, som uttaler seg på vegne av arrangøren FKP Scorpio, overfor VårtOslo.

– Vi er ikke langt unna utsolgt, kunne hun meddele idet klokken nærmet seg 09.30 onsdag.

Klokken 09.00 ble billettene til konserten med den britiske strømmefavoritten på Ullevaal Stadion lørdag 26. juli 2025 lagt ut. 

Med stor pågang, ble interesserte billettkjøpere plassert i billettkø i et virtuelt venterom. 

Allerede like før klokken 09.00 var det kø i det virtuelle venterommet.

Billettene er kun tilgjengelige via den offisielle billettsamarbeidspartneren Eventims nettside og app for å minimere faren for billettsvindel og svartebørssalg. 

Her kom det tidlig frem at flere billettkategorier allerede var utsolgt etter et kvarter–tjue minutters tid.

Flere billettkategorier til den første konserten var utsolgt etter litt over et kvarter med billettsalg.

– En fantastisk mottakelse, konstaterte Lie videre overfor VårtOslo.

Ekstrakonsert dagen etter

Like etter kunne FKP Scorpio røpe at artist og arrangør setter opp ytterligere én konsert på Ullevaal Stadion dagen etter, etter at billettene ble revet vekk til den første konserten. Ekstrakonserten med Ed Sheeran blir med det søndag 27. juli 2025.

Rannveig Lie i The Oslo Way opplyser til VårtOslo at det er lagt ut 36.000 billetter til hver av de to konsertene, som er en del av verdensturnéen  «+-=÷X TOUR», på Ullevaal Stadion.

Salkart over arenaen på Ed Sheerans konserter på Ullevaal Stadion.

Ifølge Ullevaal Stadion har de hatt rundt 31.000 gjester inne til én konsert tidligere, opplyser FKP Scorpio, hvilket gjør at britens 360-graders-konsertopplevelse til rekordkonserter på den nasjonale fotballarenaen.

Fra 1300 til to ganger 36.000

Omfanget står i stor kontrast til Sheerans første Oslo-konsert i 2012 som etter å ha solgt ut John Dee, ble flyttet til Rockefeller, som har en kapasitet på drøye 1300 publikummere i sine lokaler i Mariboes gate.

Den norske arrangøren opplyser at de gleder seg stort over å kunne lage to festaftener med briten bak hiter «Shape of You», «Thinking Out Loud» og «Castle on the Hill».

– Selv om vi hadde en ørlite antagelse over hvor mange fans Ed Sheeran har i Norge, er vi overveldet over responsen som har kommet siden nyheten slapp på fredag. I samarbeid med teamet til Ed Sheeran og med god hjelp fra Ullevaal Stadion er vi skikkelig glade for å kunne sette opp en til konsert neste sommer, uttaler Tim Salvesen i FKP Scorpio.

Powered by Labrador CMS