— Ringnes er et solid selskap med en stolt historie – og ikke minst – dyktige og dedikerte mennesker, sier den nye toppsjefen Marianne Ødegaard Ribe.

Ny toppsjef i Ringnes - Marianne Ødegaard Ribe skal lede Oslo-bryggeriet

Riktignok er tapping og brygging flyttet ut av byen, men fortsatt har Oslo-bryggeriet Ringnes sitt hovedkontor øverst i Thorvald Meyers gate. I dag hadde den nye toppsjefen, Marianne Ødegaard Ribe, sin første arbeidsdag.

Publisert

Marianne Ødegaard Ribe fikk utdelt nøkkelkort og startet sin første dag ved Ringnes’ kontorer i Thorvald Meyers gate på oversiden av Grünerløkka

Deretter ble hun skysset til selskapets hovedbryggeri på Gjelleråsen utenfor byen.

— Solid selskap med stolt historie

— Inntrykkene og møtene jeg har hatt på min første dag bekrefter det jeg har fått fortalt så langt, sier hun i en pressemelding.

— Ringnes er et solid selskap med en stolt historie – og ikke minst – dyktige og dedikerte mennesker. Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven som leder av dette selskapet, sier Marianne Ødegaard Ribe.

Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør i NorgesGruppen Servicehandel. Hun har også vært en del av konsernledelsen i NorgesGruppen.

Siviløkonom og styregrossist

Marianne Ødegaard Ribe er utdannet siviløkonom. Hun har jobbet i ledende stillinger både nasjonalt og internasjonalt innenfor salg, marked og forretningsutvikling i selskaper som Jordan, LEGO, NSB og BMW.

Den nye toppsjefen i Ringnes har også styreverv i selskaper som Flytoget, Grieg Seafood og Viking.

Ringnes ble etablert som bryggeri i Oslo i 1877. På oversiden av Grünerløkka ble det brygget øl og laget mineralvann frem til 2001. Da ble produksjonen flyttet til Gjelleråsen, mens hovedkontoret ble værende igjen i Thorvald Meyers gate.

Ringnes eies i dag av danske Carlsberg Group, verdens fjerde største bryggerikonsern.

Powered by Labrador CMS