MIN JULEFERIE

Det har blitt mest jobb, men også litt juleforberedelser for varaordfører Julianne Ofstad (Frp) i desember. – Jeg har fått delta på flere hyggelige førjulsarrangementer rundt omkring i Oslo, forteller 25-åringen.

Julianne (25): – Mitt beste juleminne må være siste julen vi fikk feiret med dem

Oslos varaordfører, Julianne Ofstad (25), har brukt gaven hun fikk av moren i fjor flittig gjennom året.

Publisert

25-åringen som representerer Fremskrittspartiet, er født på Bøler, oppvokst i Ås og i dag bosatt på Grünerløkka.

– Hvor og med hvem tilbringer du juleferien – hva bruker du helst tiden din på da?

– Jeg tilbringer deler av julen sammen med familien min i Ås og resten sammen med kjæresten min hjemme i Oslo. Julen brukes på å koble av og lade batteriene til et nytt og spennende år.

«Min juleferie»

I denne spalten spør VårtOslo ulike Oslo-folk om hva de bruker juleferien på samt hvilket forhold de har til jula.

– Hva har desember i hovedstaden bydd på for deg?

– Desember har stort sett bestått av jobb. Vi har brukt mye av ukene frem mot jul på budsjettforhandlinger med byrådspartiene og Kristelig Folkeparti, og vi fikk til slutt landet et budsjettforlik som pekte ut en tydelig retning for Oslo med en kraftig satsing på eldreomsorg, veivedlikehold, idretten og frivilligheten.

– Ellers har det blitt litt juleforberedelser, og jeg har fått delta på flere hyggelige førjulsarrangementer rundt omkring i Oslo.

– Hva er ditt beste juleminne?

– Mitt beste juleminne må være siste julen vi fikk feiret med bestemor og bestefar. 

– Hva er den fineste gaven du har fått?

– Jeg er veldig glad i å lage mat og blir alltid glad for kjøkkenutstyr og ting jeg har bruk for. Støpejernsgryten jeg fikk av mamma til jul i fjor brukes flittig og er en gave jeg satt veldig pris på.

– Hva spiser du helst til jul og nyttår?

– På julaften spiser jeg alltid pinnekjøtt. Det er noe av det beste jeg får. Til nyttår har jeg ingen spesielle tradisjoner, men i år blir det kalkun.

– Hva er dine håp for det nye året?

– Jeg håper det nye året blir fredeligere enn 2023. Mitt største ønske er at alle de modige iranske kvinner og menn som kjemper for sin frihet og for kvinners rettigheter endelig skal få veltet det undertrykkende iranske regimet.

– Så håper jeg selvfølgelig at det påbegynte arbeidet med å gjøre Oslo til en enda litt bedre by vil merkes av Oslo-folk, og at vi skal få styrket Oslos eldreomsorg i 2024.



Powered by Labrador CMS