Politiet på vei inn i en garasje i Heimdalsgata. Undergangen fører til et bygg i Herslebs gate.

Politiet avfyrte skudd under aksjon

Tirsdag avfyrte politiet skudd i forbindelse med en aksjon på Tøyen.

Publisert

Oslo politidistrikt opplyste i en melding til pressen klokken 12.36 at de hadde hatt en aksjon i Herslebs gate der politiet avfyrte skudd. Skudd ble, ifølge politiet, avfyrt for å ta seg inn en dør. 

Ingen personer er skadd, understreket politiet som ikke ville gi ytterligere informasjon om grunnlaget for aksjonen.

Det var i 13.30-tiden flere politipatruljer i området. Uniformert politi beveget seg blant annet inn i en garasje i Heimdalsgata med en undergang som fører til et bygg i Herslebs gate.

Flere politibiler i nærheten av Herslebs gate tirsdag ettermiddag.

Politiet på stedet kunne ikke gi utdypende opplysninger til VårtOslos utsendte.

I en oppdatering like etter klokken 14.30 opplyste politiet at etterforskningsmessige hensyn var grunnen til at politiet ikke ville dele mer informasjon på tidspunktet. 

En time senere kunne politiet opplyse om at det kun var kriminaltekniske undersøkelser som gjensto på stedet.

VårtOslo har ikke lyktes med å få fatt i Kriminalvakten tirsdag, men krimleder Håkon Johannessen opplyser til Avisa Oslo at det var en «uoppklart situasjon» som gjorde at politiet tok seg inn i den aktuelle leiligheten.

– Vi fikk tips om at noen skulle være utsatt for kroppsskade. Politiet har aksjonert mot leiligheten og avklart situasjonen, sier Johannessen og opplyser at to personer med tilknytning til leiligheten ble avhørt, men at ingen var skadd da politiet kom til stedet.

Powered by Labrador CMS