Brann ønsker å invitere til folkesfest på Brann stadion, og vil at kampen flyttes fra den opprinnelige arenaen Stemmemyren.
Brann ønsker å invitere til folkesfest på Brann stadion, og vil at kampen flyttes fra den opprinnelige arenaen Stemmemyren.

Vålerenga snur etter stadionbråk – sier ja til å spille på Brann Stadion

Vålerengas kvinnelag nektet to ganger å spille kamp på Brann Stadion av sportslige årsaker. Nå snur klubben.

Publisert

Brann ønsket å invitere til folkefest på Brann Stadion i forbindelse med kampen mot Vålerenga i Toppserien 5. juni. Vålerenga takket nei to ganger til å flytte kampen med henvisning til sportslige årsaker. Fredag ettermiddag snudde derimot Oslo-klubben.

– Vi verdsetter at Brann har vist stor vilje til å sikre gode kampforberedelser inn mot kampen. De har gitt oss muligheten til å trene på gress i Bergen før kampen, og etter nye diskusjoner internt har vi bestemt oss for å bli med på å lage folkefest på Brann Stadion, sier klubbdirektør i Vålerenga Fotball, Harriet Rudd, i en pressemelding publisert på Branns hjemmeside.

Gir ros

Ifølge Norges Fotballforbund må klubbene være enige når en kamp flyttes til et annet sted enn hovedarenaen. Brann og Vålerenga har hatt møter torsdag ettermiddag og fredag formiddag.

– De siste dagene har det vært god dialog mellom klubbene, og Brann ønsker å gi ros og anerkjennelse til Vålerenga som nå sammen med oss inviterer til folkefest på Brann Stadion 5. juni, sier konstituert daglig leder i Brann, Therese Andvik Rygg.

Begge er ubeseiret

Hun sier videre at Brann erkjenner at klubbene og fotballforbundet burde hatt bedre dialog, og at Brann på et tidlig tidspunkt skulle formidlet ambisjonene sine om en folkefest på Stadion.

– Nå gleder vi oss til kamp og å sette ny tilskuerrekord for Toppserien, sier Rygg.

Brann og Vålerenga er begge ubeseiret etter seks kamper i ligaen. Klubbene har begge full poengpott, men Brann er serieleder på målforskjell.

Powered by Labrador CMS