Mark Auk
Mark Auk har vært savnet i Vålerenga-forsvaret denne sesongen.

Vålerenga-back Mark Auk (28) på vei mot et etterlengtet comeback

Etter å ha mistet det meste av årets sesong grunnet en skulderskade, nærmer amerikaneren Mark Auk (28) seg nå et comeback i kongeblått. – Vi håper å ha han klar til sluttspillet, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

Publisert

Etter en glimrende debutsesong i Vålerengas backlinje, har amerikanske Mark Auk (28) hittil bare spilt syv kamper denne sesongen grunnet en skulderoperasjon

Amerikanerens fravær har vært utfordrende å takle for en noe tynn back-besetning hos de kongeblå. Derfor er det en klar vitamininnsprøytning mot avslutningen av seriespillet og det påfølgende sluttspillet at 28-åringen nå nærmer seg debut etter skadeoppholdet.

Kan være klar i februar

– Marks rehabilitering går bra, og fortsetter den slik regner vi med at han kan være tilbake i kamptroppen i midten av februar, sier Vålerenga-trener Fredrik Andersson til VårtOslo.

Det betyr at amerikaneren høyst sansynlig kan få meg seg både serieavslutningen og årets sluttspill for de kongeblå.

I såfall vil det bety at Vålerenga-troppen vil bli betydelig styrket defensivt om Auk kommer tilbake på det nivået han var før skadeavbrekket.

– Stadig på jakt på spillermarkedet

Vålerenga-troppen har også offensivt blitt tynnere i løpet av årets sesong. Først forsvant vingen Johan Eriksson etter få kamper, og nylig forsvant også Benjamin Byrkjeland fra Jordal.

I deres sted er det bare kanadiske Alex Dostie som er hentet inn. Det betyr at det fortsatt er plass for forsterkninger i troppen før sesongen virkelig drar seg til.

– Vi er stadig på jakt på spillermarkedet, men foreløpig er det ingen konkrete ting som skjer, bekrefter Fredrik Andersson.



Powered by Labrador CMS