Stappfullt utenfor Blå i forbindelse med en konsert forrige måned. I oktober holder Stig Brenner ti konserter på stedet.

Gjør som Karpe – setter opp ti konserter på rad

Over åtte dager skal artisten gjennomføre ti konserter på samme sted.

Publisert

Stig Brenner, tidligere Unge Ferrari, eller Stig Joar Haugen (34), annonserte mandag at han i høst skal holde intet mindre enn ti konserter på det populære utestedet og konsertscenen Blå i Brenneriveien.

«Jaja, kanskje man skal prøve seg da? Har lyst til å lage hjemmefest, så jeg flytter inn på blå i et par uker i oktober. Hadde vært gøy om dere ville komme på fest hos meg:):) Presale i morgen, billetter ute onsdag <3», heter det i oppdateringen den Grünerløkka-bosatte artisten fra Hamar har lagt ut i sosiale medier.

Til høsten

Stig Brenner gjør med det som kollegene i Karpe, som han sammen med Arif også utgjør supergruppen MARS med. 

I august 2022 satte hiphopduoen fra hovedstaden, som i helgen opptrådte på festival i Tyskland med «Omar Sheriff», opp – og solgte ut – ti konserter på rad, om enn i noe større skala i storstuen Oslo Spektrum – en scene Stig Brenner for øvrig har fylt både alene og sammen med Arif.

I perioden 9. til 19. oktober er det på sin side Blå Stig Brenner inntar for å holde ti konserter.

Stig Brenner før utdelingen av Spellemannprisen på Sentralen for et par år siden.

Snart tiårsjubileum

Neste år er det ti år siden gjennombruddet med låtene «Lianer» og «Hvis du vil» med Tomine Harket

Debutalbumet «Midt mellom magisk og manisk» gikk til topps på VG-Lista og i 2019 mottok Stig Brenner, som også har vært nominert til Spellemannsprisen en rekke ganger, P3-prisen.

Powered by Labrador CMS