Joost Klein-konserten skal etter to flyttinger, avholdes på Sentrum Scene neste år.

Ble kastet ut: Interessen blant Oslo-publikummet så stor at arenaen er byttet to ganger – nå er alle billettene revet bort

– All PR er god PR tydeligvis, sier arrangøren.

Publisert

Oslo-konserten med Nederlands diskvalifiserte Eurovision-artist Joost Klein er flyttet nok en gang – til en enda større scene. 

Live Nation hadde opprinnelig satt opp konserten i februar neste år på den lille scenen John Dee I Mariboes gate, som tar inntil 470 publikummere. Den «solgte ut på sekunder», het det fra arrangøren.

Joost Klein representerte Nederland med låten «Europapa» i Eurovision, men ble kastet ut av konkurransen før finalen.

Siden interessen var så stor, ble Joost Kleins norgesdebut ble flyttet til Rockefeller på samme adresse, som tar 1350 publikummere. 

Live Nation måtte imidlertid oppgradere kapasiteten ytterligere til den største av Auditorium AS, som står bak både John Dee, Rockefeller og Sentrum Scene, sine tre scener. 

Dermed skal Joost Klein opptre på Sentrum Scene på Arbeidersamfunnets plass som har en kapasitet på 1750 tilskuere når han kommer til Norge 25. februar neste år. 

Nå står arrangementet som utsolgt på arrangørens nettsider og ingen billetter er følgelig tilgjengelige for salg hos billettleverandør Ticketmaster.

Sentrum Scene på Arbeidersamfunnets plass.

– All PR er god PR

– Låten hans gjorde det i utgangspunktet bra i Norge, så vi hadde troen på at han skulle selge ut John Dee. Men tallene gikk i taket både når det gjaldt strømming og hans følgerskare på Instagram. Han fikk over én million ekstra følgere på Instagram etter Eurovision-helgen, sier Karsten Baugstø i Live Nation.

– All PR er god PR tydeligvis, legger han til.

Nederlenderen var blant forhåndsfavorittene i årets Eurovision Song Contest med låten «Europapa», men etter mye dramatikk ble han diskvalifisert samme dag som konkurransen.

Ut på turné i Europa

Nå legger han ut på Europa-turné oppkalt etter denne låten. 

Flere av konsertene, i London, Warszawa, Praha, Frankfurt og Köln, er utsolgt. Andre har i likhet med Norge flyttet konserten til scener med større kapasitet.

Joost Klein har holdt lav profil siden han ble disket. I kommentarfeltene på hans sosiale medier uttrykker fansen bekymring og deler støtteerklæringer. 

«De forsøkte å skade deg, men du ble bare sterkere og fikk millioner av fans», skriver én, mens andre lover å stemme på ham om han stiller opp på nytt.

Powered by Labrador CMS